Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 21 May 2010

Thanks ye Kawan2 ^_^



Salam..

Thanks buat kawan2 yg sangat prihatin.. sy SANGAT hargai. Sayang korang semua.. ^_^ 

Ingatkan org takde sesiapa yang perasan kan sy yg agak slow arini. Rupenyer ramai yg perasan. Pak Guard yg hari2 nampak muke sy pun leh tegur camni: Naper nampak lemah jer pg ni? sy just senyum kat pak guard tu.. sbb sy ni tiap hari memg senyummmmmm je bile jumpe org. Kdg bile berselilih, jarang sy sembang, just senyum je.. sbb nak cepat. Sy pulak kalo jalan.. memg jalan lelaju.. tu pasal la pak guard tu pun leh perasan kot.. hihi

Alhamdulillah.. tengahari nie sy ok dari semalam dan pg tadi..  Sy amik juga panadol dan rehat utk 1/2 jam kat surau. Lepas tu rase sangat ok. Hehehe.. terus wat kije sampai la kawan msg ajak p makan.. Tgk jam upernyer dah 12.30.. yerla.. arini kan rehat awal. Memg tak sedar tadi sbb banyak sgt kije.. Kalo DULU, ari Jumaat adalah hari bersenang lenang.. hehehe.. Kantoi!! Jgn bgtahu kat bos sy yeeeeeee!! :D tapi skrg tak de dah macam tu.. hari2 kije manyakkkk!! adeihhhh!!


14 Ulasan:

dalila said...

dh ok sikit...alhamdulillah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cam tue la kak..kena la ceria baru kita happy..heheheh..alhamdullilah akak dah kembali sihat ...dah tue jangan la nak buat keja sampai lupa nak makan lak taw...nak kena babab?? heheh :P

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

alhamdullilah..Ena dah kembali sihat ..:D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alhamdulillah..dh sihat.. :)

aiDieNa said...

Ohohoh.. hari bersenang lenang.. ayoookkk.. kita hari² senang lenang ahahaha!!!

mamalieyna said...

Baguih la dah ok sket..^_^! dah ok tu, jgn le belasahkan diri sgt, kang datang balik sakitnyer..huhu..

*cepat berlalu ari ni,kang sedar2 dh nak balik pun..best! ^_^

Izan Ishak said...

baguslah kalau ena dah ok...lega rasa mendengarnya...
selamat berhujung minggu!

chugie said...

siannye, x sihat ke?? gomen best kan? sebab jumaat rehat awal dan lama.. kami yg dok swasta ni, rehat sama je sepanjang minggu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ciannye mek na..
skang ni mmg wabak kot eh
ramai org demam
cepat2 sembuh ye
senyum2 sokmo..:-)

ita cutevirus said...

skang ni ari jumaat tak gi jalan² kat sogo ke?? ehehhehe...

☆ lieya latif ☆ said...

sian ena...kalo rase panas dlm, minum air badak laa ena....n amik 100 plus...bagi energy pulih balik...

take care yeak ena...

umialya said...

nak sgt tengok ena ceria kembali

Nur Hawa Mohd Zin said...

yeah...yeah..kak ina dah sehat..hehe..leh dtg blog awe..lalalal

kakpah said...

kakpah kalau sedih, pegi mph. dduk belek buku sampai tak hingat dunia.