Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 26 May 2010

Terungkai Sudahhhhh Kekusutanku


Ni sambungan n3 semalam ye.. ^_^


Heheheh..


Kekusutan itu menjadi2 disebabkan aku yg gatal2 p minum kopi sedangkan dah tahu dah waktu nak masuk tido. Akhirnya aku tak dapat tido.. puas ku pujuk mata utk tido tapi tidak juga mahu lenanya.. Padan la muka aku.. kuang kuang kuang..


Sebenarnye kopi tu buatkan utk hubby.. tapi hubby lupa nak minum pulak mase dier nak kuar malam tadi.. so, sy pun minum la sbb sayang la pulak nak biarkan mcm tu!.. rezeki jgn ditolak..heheh.. Mrmm.. padahnye.. terbuntang biji mato sampai ke pagi.. Ntah pukul berapa terlelap pun tak tahu..


PStttt!! Sori, kasi suspen jekkk.. hehehe..  =P


Thanks ye buat kawan2 yg sangat prihatin.. ^_^ .


Jangan marah haaaaaa...




13 Ulasan:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

sapa suh minum kopi daa... hehe

SyidaMislan said...

memang cari pasal, mlm2 minum kopi...huhu

Fieza79 said...

minum kopi lg..tp sy minum kopi pon rase takda efect pape larr..
maybe sy mmg kaki tido kot?? hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..patutlah...kopi mmg membuatkan kita sukar utk tido.. :)

mamalieyna said...

eina lak kuat tido skrg ni, asal mlm je ngntuk, nak layan blog memalam pun tak daya..huhu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sal kalau minum kopi still boleh tido lagi. Nes je kalau bancuh pekat memang terbeliak je la bijik mata nih...

tak pa, pasni cuba minum susu suam... sure dpt Zzz dengan mudah... hehe

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun kalominum kopi mauu mater terbuntang heheehehehe.....sebab tu tak suke minum malam2...kang paginye tersenguk2 laa aku ....

AYU said...

kopi o panas 1...................kopi memang sedap..

LYaFRINA said...

uhuuuu.. KOPI???
buu pon xleh.. aper lagi nak minum..
nmpak gayanyer.. tlentangla kalo lya minum kopi ni..

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe kalu minum kopi ke ape ke tapi dah ngantuk jugak mmg tido jerk...huhu

~Siti Hajar~ said...

ish! kak ena ni, btl2 bikin suspen lor...hehe

sikbek sy xminum kopi, xtaw rs kopi tu camna sbb mmg xminum...

Mama Hanim said...

huhu.. mlm ni jgn minum kopi lagi ye ena..hehe..

chugie said...

patut lah pun.. minum kopi ye?? sy x kn minum kopi atau nescafe b4 tido, kalau tidak.. memang x lelap lah mata jawabnye.