Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 4 May 2010

Terperuk di Rumah sajork!!


Heheh.. 

Biase la ini kisah anak dara & terune ku lagi.. Aktiviti di hari minggu bile dok terperap terperuk kat umah jekkk!!  So, petang2 nie la kije dua badik nie..

Kakak yg kejap merajuk, pastu bile dah ok terus wat peace!!, sambil makan2


Nie la pulak ghaye si adik yg leka ngadap tv sambil makan gak!! hehe


Ni la yg dorang makan petang2 sambil ngadap tv tu.. Cokodok bilis jekk!!


Mate dua beradik nie sangat khusyuk tgk kartun nie la.. Upin & Ipin!! Tak tau la sampai bile baru depa nie nak jemu.. tapi sy tak kish pun.. hehe

NOTE: Harus la buat siaran berjadual Mcm Nie

14 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

petang2 pekena cokodok ikan bilis pun sedap kan..mana nak cari nie...ada ke jual kat kedai???

suamihanyisterizuki said...

gerarm tgk pp si adik

iz-AnN عبداللطيف said...

cumelnya anak dara dan teruna dia...hehehe...

eh, tenet dah baik dari sakit ke ena???

~~*Lady Salwa*~~ said...

tiba2 teringin nak makan cucur udang... hehe

Erm, sama la ngan faris.. suka betul kartun upin & ipin

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

comeynya anak dara & anak teruna Ena..geram tgk..hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dapnye cucur..
rafiq skang nak tinggal sorang2 kasi dia tgk rancangan yg lagu2 tu...sure lama leh tinggal dia sorang2..eheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedap tu cucur bilis..kita pon suke..

Selera sungguh c kakak ngan adik mkn.. :)

ita cutevirus said...

cekodok bilis tu kalo cicah ngan sambal memang la mabeles...

~Siti Hajar~ said...

kalu tahu kak ena xg mana2 blh join kami jumpa kat i-city mlm ahad lps..huhuhu...tlupa nak ajak kak ena, klu tak, blh jumpa..huhuhu...xde jodoh kita

☆ lieya latif ☆ said...

nampk lembut cucoq ikan bilis tu ena....sedap tu mkn panas sambil tgk upin n ipin....jgn tak tau, lieya pun layan upin ipin nie....he he heh

comel kakak ngan adik...kemain lagi bersantai kat umah...

~ Lady ell ~ said...

menu petang..biasalh kan.cokodok.
:)eih,sedap per.jgnlh cakap 'cekodok bilis jek'

kella said...

hmmm nyumm nyum.. walaupun ringkas tetap terangkat! wallahh...

psst kiut dan comei anak2! yang sulung ikut bapanya, yang adik ikut ibunya...

keluarga bahagia! :)

mrsazmil said...

kak, nnt klu buat cucur udang tu post sini skit bley????heee

Me said...

wahhhh.. terpsikonya dgn cucuq bilis tue.. simple tapi heavennnnnnnn... harus buat nie