Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 6 May 2010

"Tataplah Mataku Selalu"



"Sungguh indahnya hari berlalu
Menunggu kasih tambatan hati
Ingin rasanya selalu berbagi
Bersamanya kala suatu nanti

Andaikan kau jadi milikku
Selaluku nyanyikan lagu rindu
Andaikan kau dan aku bersatu
Dunia ini berseri selalu

Kuingin dirimu dekat dihatiku
Berdua kita kan raih bahagia
Kuingin dirimu turut merasa
Rasa rindu untuk menatap matamu
Menatap matamu

Bagaikan bintang nun jauh di sana
Terangi malam yang semakin gelap
Jika kau sudi menemaniku
Takkanku lepas walau sedetik pun"


Lagu: Menatap Matamu
***********************************


Apa kaitannya dengan tajuk tu ekk? hehehe.. 
Tu tajuk jd lagu tu sbb meroyan kejap tak leh ngadap umah kawan2 skrg nie.. hoho..

Memg sy sgt suke lagu ni ponggg!! Dulu lagu nie ke udara tiap kali buka blog sy nie kan!.. walaupun dah tak de dah lagu tu kat sini.. tetap terngiang2 kat paler nie.. hua hua hua..


16 Ulasan:

MRS. K said...

tak suke aril! mihahaha

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tetiba jiwang palak ari ni ek kak ena...wah hapal sungguh lagu ni ek...mesti minat bangat kan...

chugie said...

emm lagu aril ek? rs cam penah dengar lah.. tp pg2 ni otak a bit lembab nak ingt lagu tu camne nadanye eheheheh..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

tak minat dia tp lagu tu suka jgk dgr..selalu kata kt naman suka dgr lagu ni tp dia diam je stp kali ckp cmtu tu mksdnya mmg tak suka la lagu tu..haha..

ita cutevirus said...

eerrkkk... tak brape nak minat lagu ni la...

LyNn HaMzAh said...

lagu dia ok juga...best2...

ita cutevirus said...

ehh!! lupe plak.. ena dapat award... amek la ek..

Mama Hanim said...

hehe ena minat lagu je tau jgn minat aril plak..huhu..

penah dgr gak dlm kete, bru je nk layan tup2 hubby tukar channel.. alahai dia x suka la tu kot..kuikui2..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kita pon slalu gak dgr lagu tu..Tp x minat ngan penyanyi nyer.. :)

LIP (^_^) said...

owhh aril penyanyinye..

mamalieyna said...

suka gak lagu ni..terngiang2 gak ni..tapi tu la, rasa sunyi jer ena tokleh direct jengah umah kita skrg..huhu..

Redbloodsnow said...

zie same ngan MRS. K...hikhikhik :P

~Siti Hajar~ said...

kak ena ni minat lagu2 jiwang eh...hehehe...sesekali layan lagu best gak kan?

line tenet xleh lg ke kat tmpt kak ena, keje byk eh?

LYaFRINA said...

tatap la mata ku ini...
hehehehhehee

kella said...

ala makkk... lagu ini ker? hehhehe ;p

Siti said...

huhu..sabor yer ena..tak lama lg tu leh la wat blk aktiviti merayap..hehe