Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 21 May 2010

Kurang Sihat


Salam Pg Jumaat


Maaf buat seme kawan2 yg tinggalkan komen untuk n3 semalams bb sy tidak dapat blogwalking & tinggalkan jejak. Sy tidak rase tidak suhat sejak petang semalam.. Tak tahu kenapa kepala sangat sakit. Balik malam tadi pun same juge.. Lepas solat mahgrib dah hasbis kan bacaan yaasiin, sy terus terlelap di tikar sejadah. Sedar2 je dah pukul 11.00. Sekali bile sy jengah ke depan tv rupenye en.hubby juge sudah ketiduran. Tapi dua beradik tu masih main sampai umah dah jadi tonggkang pecah. 

Lepas settlekan solat isyak, buatkan susu anak2, sy sambung tido sampai pagi sbb kepala sangat berat dan tak boleh  nak pk apa2. Sy pun tak cakap ngan en. hubby yg sy sangat tidak larat sbb sakit kepala.. So, en. hubby tak tahu sampai pg nie.. Pg nie pun masih belum pulih sebenanrye.. tapi sy gagah kan jua buat n3 nie.. sbb just nak maklum pd kawan2 sy tak ziarah rumah kawan2 petang semalam. 

Sy tak amik MC or leave sbb kije2 petang semalam masih pending kat atas meja sy. Petang tu pun sy dah tak larat nak buat tapi sy buat pelan2. Sy pun tak sempat nak tinggalkan pesan pd siapa2.. apatah lg 2 kawan yg tak de..  Harap arini sy akan ok sbb nak or tak sy kene settle kan sbb sy tak nak sbb sy org lain yg dapat susah. 

K la ye..

Daaaa.. 


18 Ulasan:

MAMASYAZA said...

keja, keja jugak, tp jgn lupa makan ubat, kang nanti bertambah sakit kepala tu..ok...take care, semoga cepat sembuh

ita cutevirus said...

siannyer ena.. gamaknyer terlalu kuat bekerja sepanjang minggu kot... sebab tu la ena sakit pale...

mamalieyna said...

siannye ena, terlebih kerja ke ni..nak suruh rehat banyak2 pun, ena kata ada kerja perlu disettlekan ye..huhu..hope dpt settlekan pelan2..jgn memaksa, kang lg parah sakit kepala tu..

Take care!

sHi Ma said...

sian kat tuan blog nie, hari nie last keje tuk mggu ni kan.. nnti rehat lah cukup, tp kena gak bg tahu hubby, apa2 kan kena kongsi bersama.. doa shima hope ena akan sembuh sepenuhnya... Amin..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sian kat Ena..tu lah tuntutan kejakan..nk juga kena siapkan..But kesihatan pon kena jaga..Hope Ena cepat sembuh yer!!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

get well soon! :)

Adlina Husaini said...

ena, kalau tak larat balik la umah..keja boleh sambung..kesihatan penting

Izan Ishak said...

yelah ena...kesihatan tu lebih penting. baik bagitau en Hubby. jangan diam2 je, nnti apa2 kan susah. jaga diri baik2 ye ena, makan ubat tau!

dalila said...

moga cepat sembuh yer..rest bebanyak..takper arini dh friday..

AYU said...

jgn stress sagt.....kesihatan kena jaga gak...sian kat anak2 nanti.

IbuHakimHaikal said...

Siannye kat ena...semoga cpat sembuh ye..jgn lupa mkn ubat.. ;)take care dear!!!

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

siannya kat Ena.. Ena, kalau tak larat balik jer umah..rest kjp. keja nnt boleh sambung..kesihatan penting tau klu skt Ena gak yg ssh..

Siti said...

moga cepat sembuh yer Ena. Amin

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak pe kak ena...akak rehat ye..bnyk pkr tu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

take care k kak..take a gud rest...jangan stress sangat...ok my dear sister.. *HUGS2*

nieda said...

moga cepat sembuh..

Mawar_berduri said...

Akak...Get well Soon

umialya said...

ok tak ptg ni??