Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 14 May 2010

Soweeeeee!!!


Salam Pg Jumaat (^_^)

 Pg nie sampai awal kat opis.. so, kene wat n3 nie dulu sementara kwan2 lom sampai.. Sunyi tau kat tempat sy nie.. Jgn usik2 sy ye! kat sini memg KERAS tau! sbb????
Konkrit kan! memg la keras.. heheheh..

Nak mintak maaf kat semua kawan2 sebab malam tadi sy tak sempat nak ziarah umah kawan2.. Soweeeeee.. Malam tadi sy sgt tak larat.. Balik kije.. terus boooommmmm!!! ingatkan nak tengok Adamaya.. sekali tu Adamaya tengok sy.. Hukhukhuk.. Nasib baik sy terlelap kejap jekk.. leh la tgk saat akhir Adam & Maya tu.. hehehe.. Eh keluar topik pulok! 

Dah abis citer tu.. kene masak pulak.. memule sy memg dah surrender tp tengok muke en. hubby yg kepingin nak makan hasil air tangan isterinya nie (kui kui kui) gagahkan juge la.. keletung keletang  berperang ngan periuk belanga..heheh.. Dah siap deme terus makan. Sy memg tak makan memalam. So memg masak semate2 utk deme je la.. 

Pas solat isyak.. sy terus booommmm balik sbb sangat tidak larat.. tetibe si adik mintak susu.. p la buatkan.. siap tu leh pulak tangan nie gatai nak on kan pc.. heheh.. tapi mate dah sepet dah time tu.. dah ngadap dah pc.. sebelum tu buke email dulu.. sbb ada pesana kat shoutmix chat dari Ieda or Purplelicious Love. Thanks ye ieda.. ^_^.. Siap je reply emai utk dier.. kali nie mate sy bebtul surrender.. so, sy terus p zzzzzzzzzzzzzzzz.. tak pk apa dahh.. anak2? tengok tb ngan en hubby.. tak tau la depe tido kul baper malam tadi.. huhu

Tu la sbb nye sy langung tak p umah kawan2 malam tadi.. Maaf ye kawan2.. :(


10 Ulasan:

IdzaLia said...

awalnya akak smpi ofis ye.. blh dpt anugerah staff cemerlang ni... (^_*)

ita cutevirus said...

huhuhuhhu.... sempat gak tgk ek... kalo tak kene ar tgk on9 kat tv3.com.my kan???
ahahahahah.... walaupun penat, ena gigih masak utk family kan?

"YAHOO!!! SAYA DAH JUMPA N3 RAHSIA ITA!!"

mamalieyna said...

maafmu ke terima! hehe..sian ena eh..if kt rumah mmg gitulah, ada masa tak smpt lgsg nk on lappy! huhu..yelah tggjwb kt rumah harus didahulukan..dan tuntutan diri mau tidur pun perlu diturutkan.. :)

Siti said...

siti kalaud ah penat, mls sungguh nak masak..kategori rajin gak la ena nih..hehehe :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heheheheheheh dah reply balik dah email akak tue..hehehehe..siap mintak belanja lagi tue.. :P

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tak pe kiter paham...tak sempat singgah kiter datang singgah tengok2 ape citer then bertanya kabar...sihat ker??

Redbloodsnow said...

eeee makkkk...jaga ko kak enaaaa. zie terdgr ade bunyik bunyik kat pantry..jengg jenggg. bunyik ap tuh ek ek...

miahahaha.. larikssssss sblm kak ena babap montot...hikss :P

Redbloodsnow said...

eeee makkkk...jaga ko kak enaaaa. zie terdgr ade bunyik bunyik kat pantry..jengg jenggg. bunyik ap tuh ek ek...

miahahaha.. larikssssss sblm kak ena babap montot...hikss :P

~Siti Hajar~ said...

patut la sy tgu kak ena smlm xdtg2...rupanya dah zzzzzzzzzz...huhuhu

psssttt...smlm sy pon gigih msk, nak taw msk apa? sy masak LAKSA...peberet kak ena tu...hehehe...nak?

chugie said...

xpe2.. kang ganti balik g ziarah umah kengkawan ye ena..

smlm saya dapat tengok adamaya.. last episod plak tu, best lah endingnye!