Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 9 May 2010

Sesekali Tidak Mengapa


Salam..

Wah.. masih ada n3 lagi rupernyer malam nie.. heheh.. malam masih mude, tak gituw? Seronok p jenjalan hari ni kenkawan??? Mesti ada rakan2 blogger yg meraikan & diraikan oleh keluarga masing sempena Hari Ibu nie kan!.. Seronoknya.. Sy tompang happy buat kalian yeh!

Sy? hehehe.. sebenarnye en. hubby ajak keluar tapi arini kebetulan kawan hubby datang dari Sabah. So, Biarlah mereka bergumbira setelah sekian lama tidak bertemu.. hehehe.. Kawan hubby tu datang berkursus kat sini selama 2 hari katanya. So, bermalam di sini juga la. Sekarang dorg keluar survey tempat kursus tu. Senang nak pergi tempat tu nanti. Lepas tu mesti dorang akan singgah lepak kat mana2 untuk cerita ceritu kan!.. Maklum la best friend yang dah lama tak jumpe!!.. So, kasi peluang la kan! kat dorg tu.. ^_^

Mrmm.. tapi kalau kite as a wives nie agaknye ada ke peluang macam tu erk? Peluang jumpa BFF kat luar rumah tanpa suami dan anak2? Hehehe.. Tak pe la kan.. sesekali biarkan suami bersama teman2. Suami bile di luar rumah biasanya memang tanpa isteri & anak2.. Tapi isteri selalunya akan bawa anak2 & suami melainkan urusan ke opis ajer.. yer tak kawan2?

K la.. menceceh pulak sy nie.. 

Daaaa..


8 Ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin said...

bgus nye akak ni..isteri mithali..heheh..awe td g tgk adik kt kem PKN..so tak da entri pun malam ni nak tulis..dok tayang gmbr je..heheh..welcome to my blog

Ena said...

awe,

sesekali boleh la kan awe.. lagipun memg dah lame dorg tak jumpe.. nak sembang kat umah kangg malu pulak ngan akak walaupun akak pun kenal juge kawan asben akak tu.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Yer..Btul2... :)

Kita pon x kuar..
duk rumah jer.. :(

Nur Hawa Mohd Zin said...

betol jugak kak ek..kalu awe pun awe segan...heheheh..

mamalieyna said...

betul tu ena...en suami ni ada can merasa cam bujang2..lepak2 ngan kwn2 kt luor, kalo kita ni para isteri..huhu..takde can la..huhu..

*semalam jln2 makan kenduri ngn g besday party..pastu balik umah..penat!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita lum celebrate mother's day lagi..hehehe mama lak jauh just call jerk wish...

dyea irdina said...

kita x celeb pun taun ni...cik abg kijer..tapi tak kisah sgt tak celeb..janji besday n anniversary ada buat...hehhe

ainazliena said...

selamat hari ibu Ena..hari2 ialah hari ibu..slagi kita bergelar ibu..