Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 3 May 2010

Salam Isnin


Sy nak bg tahu kat kawan2 nie.. buat sementara waktu nie.. sy mungkin tidak dapat nak blogwalking sbb kat tempat baru tu line tenet belum on lagi.. huhu.. Kalau sy nak blogwalking juge.. kene la sy ke tempat lame dan pinjam pc dorang.. tp macam tak manis pulak kan!.. Macam over pulak sy buat mcm tu. .


Harap kawan2 jgn pulak tak singgah ke sini ye.. sbb sy dah buat n3 melalui auto publish termasuk yg ini. InsyaAllah.. belah malam nanti sy akan ziarah umah kawan2 pula..


Terima kasih ye kerana sudi singgah
^_^

12 Ulasan:

IbuHakimHaikal said...

Salam isnin ena... ;)

~aSFaLiZa~ said...

baik lah...hehhehe

Mama Hanim said...

jgn risau ena.. saya ni salah sorg supporters awak.. u'll never walk alone..hehhe..

ita cutevirus said...

salam monday bluess... huhuhuhuhu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

its ok mek na..
nnati2 leh jenguk
sy pon bz ari nih

jgn lupe bagi alamt ye
nak pos keychain penyu nih

Adlina Husaini said...

nvm dear ena..keadaan tak mengizinkan =D

btw thanks ek support hijabparlour ina..sangat2 terharu bila ramai kawan2 yg hanya kenal dlm internet ni support ina..ternyata ena dan rakan yg lain2 sgt ikhlas dan baik hati ^_^

mamalieyna said...

SALAM PAGI SENIN!

laa ye ke,,tak best la camtu kan..tp kt umah kalo ada masa singgh la umah kengkawan ye,,jgn jd cam eina ni,,,makin MALAS sudaa..huhu..

Siti said...

waaa..yer ke...adoi..harap2 la nantia da yer..kang rindu lak kat Ina. :)

LYaFRINA said...

salam 1 malaysia...
salam isnin..
selamat memulakan tugas yer...

**xpe nanti dh ada line blh layan puas2..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam isnin...

X bestlah x da internet..
Tp kita paham...
Selamat bertugas.. :)

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

kiter datang melawat blog ena...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie working day akak..