Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 27 May 2010

Psssttt!! ada sesape nak tolong?



huhu..

yer yer je la.. buat n3 gumbira pg tadi.. ingatkan leh la merayap (blogwalking) sakan pg nie & petang karang.. hampeh!!! sbb????


Dorang yg nak pergi petang nie semuanya nak tinggallkan pesanan penaja. Macam2 pesanan.. pastu nak kene tau pulak apa yg dorg buat (bidang tugas la tu).. Tak berkenaan pulak dengan sy seblm nie.. Memg la bagus sbb blh belajar kan! tapi rase kene buli pun ade.. tu belom termasuk lagi kene cover sorg member yg nak bercuti selama seminggu minggu depan... uwaaaaaaaaaaaaa... 


Tapi exceli dorg tak buli pun, pesanan dorg kalo mende tu urgent! so, kene settlekan la kan time dorg tak der tu.. tapi mende baru mesti la tak berapa nak paham sangat sbb praktikal nya blm buat.. just tengok contoh.. Ianya melibatkan banyak pihak. Adeihhhh!! toing toing!! kuar bintang dah.. hoho.. psssttt!! ada sesape nak tolong? 


Bg sy la.. dorg nie tak patut juge, dah tahu mende tu penting dan yg dorg nak pergi tu utk suke2 je.. walaupun dikatakan Acara Rasmi.. ye la.. dorg pergi ramai2.. yg cover nye sy sorang.. Apakahhhh??????? patutnye tak leh la semua nak pergi.. Yg kijenye urgent tu dok la sini..Tak yah la pergi. Susah la kalo sy nak cover semua.. Mcm la tangan sy ada banyak.. huhu.. 

Mencikkkk!!

Terus hilang selera nak lunch!! sbb banyak kije pending.. Bos belum sign.. tapi mende nak urgent! Blm masuk ngan dorg punyer kije lagi.. Tersusun dahhh atas meja nie..


Tensi!!


So, utk kurangkan stress, terus siap  n3 nie.. hihihi


10 Ulasan:

LYaFRINA said...

hohohooo

banyok2 sabor ena...
biasala tu..kalo kt ni y baru2 ni.. biasa la kena buli2 mnja skit..
kdg2 xdela manja pon!!
nok tulung gane ni???

Kaseh NazLieza said...

xdpt nk tlg la kak...

~Siti Hajar~ said...

sabar la k.ena...sabar tu spruh drpd iman...

Ummi Aisyah said...

"utk kurangkan stress, terus siap n3 nie"..suka ayat kak ena yang ni..saya sokong

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Jgn tensi2..sabar yer..
Jgn Plak x lunch..kang jatuh sakit plak.. :)

sLEEping BEauty said...

ena ...
ku nk tlg ..
tlg tgk je ... boleh gitew..
heheheee

ape2 pun jgn tensi2 ye~

chugie said...

ish.. sesuke hati jek suh org buat kn?? owh.. sungguh x patut nye..

tp sy pun x dpt tolong gak, sbb sy juga ada banyak keje ni..

shila ariff said...

huhuhuhu...dlm keadaan byk benda 'pending'..at least satu n3 ko leh siapkan...huhuhu..utk hilangkan pening kan??..huhuhu...

MAMASYAZA said...

kawan2 ena tu patut rasa bertuah, ada gak kwn kat ofis yg nak cover keja depa, macam akak ni, kalo akak cuti susah kengkwan nak tolong jaga buat keja2 akak, atas alasan jaga boss susah. kengkadang rasa sakit ati, balik dari cuti, tengok surat menimbun atas meja, tak ada sapa yg tolong rekodkan n bwk masuk bilik boss.

suamihanyisterizuki said...

erkk kena cover org nye keje ker? sabo je lah kan...heheh takpe dah nak cuti sok nih...;)