Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 14 May 2010

Projek Pg Jumaat!!


 Tajuk n3.. kemain lagik kan!.. Hahahaha..


Hari nie sy nak tunjukkan tempat baru sy.. heheh.. tu la projeknye.. =D. Cam tak de kije je kan.. ye la.. kan sy sampai awal.. lebih kurang 7.10 camtu dah sampai.. Tapi dah ada yg sampai cume berlainan unit saje.. cume kat tempat sy je belom ada sape2 yg sampai.. so, apalagi.. wat projek la.. heheheh.. Projek snapping gambo2 kat lam opis.. 
Ngeeeeeeee...

"
"
"
"
"
See!! lom ada sape yg sampai lg kan!.. nie seme tempat duduk my opismate.. sowee la agak bersepah kan!.. hoho.. depe seme balik lambat semalam, sy je yg kuar cepat.. lalala..

Nie.. my workstation.. heheh.. lebih kurang je ngan tempat dulu..

&

Ada sape2 yg rindu kat sy? heheheh.. ni la muke sy hari nie.. ada lebih mase pg tadi.. so, tepek2 la sikit.. =P . Pepagi memg la nampak ceria kan!.. tapi kalo dah petang.. huhhhhh!! tak semenggah jekkk!! Abaikan la mulutku yg merah menyala tuh! Merahnye MakNgah!! hehehe.. Tapi kalau kat luar tak la merah pun sebenarnye.. Cube bezakan gambo nie ngan header tu? wakakakka.. Tembam nye pipi ku.. huhu


K la... deme dah masuk time sy wat n3 nie.. 

Daaaa.. ^_^


NOTE: Auto Publish


18 Ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin said...

sempat agi kak en ni berposing...heheheh..dah g wat keje..lalalala..tak pe kak Jumat jap je rasa sebab esok n ahad cuti

mamaaerish@eb said...

yang,
emelkan pls emel add u... TQ

abbyal_bakri@yahoo.com

~~*Lady Salwa*~~ said...

Wah, kemas ye tempat kak Ena... Ehem, ada nampak pipi shomel berwarna tu... ehehe

rajin akak make up. Sal memang "M" je sentiasa... hehe

siti said...

kemas jer tmpat akk...kalau siti penuh dgn fail2 jer...

~aSFaLiZa~ said...

haah la rindu lah tengok gambar segar bugar tu

ita cutevirus said...

woo!!!! da pakai blusher.. cun ar... cam anak dara sehhh!!...
rindu... rindu...

~Siti Hajar~ said...

dpt gak tgk muka tuan rmh ni...comey la kak ena, nmpk pipi setambum...hehehe..

pssstt...cam anak dara jerk..piweeettt..ngorat buleh?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahaha harus sempat posing.. :)...kemas jerk workstation akak..tengok tempat eida...mak aihhhhhhhh tension..ehehehehhee

chugie said...

wah, sempak lagi snap2 pic ye..

nampak kemas je meja tu.. bestnye..

Siti said...

Kemasnya meja....hehehe

Mama Hanim said...

wah..kemas je meja ena ye.. bagus2, nk bt keje pn semangat je kan.. hehe2..

cute je picca last tu..ahaks..

Izan Ishak said...

ena...
kemasnya workstation ...sejuk mata memandang, sesejuk melihat tuan punya badannya!

Bai said...

verry fresh look!! petang ampehla kan? sy pun :D

AYU said...

selemat bertugas di tempat baru....kemas meaja awak ye,,...nak snap, mesti la kemas dulukan..hehe

mamalieyna said...

Pagi yg ijooo...sama la kita, ijo ari ni..hehe..pg2 ceria la ye, muka still berseri2 ngn lipstik masih merah..hehe..

sLEEping BEauty said...

amboii cunnyer ena...

tmpt keje pun cun, mcm tuan punya...heheee :)

Mawar_berduri said...

wah...nampak greeny la ye arini ? hihihi ....santek

MAMASYAZA said...

amboi berseri2 tuan punya blog berpozing dipagi hari.
kemas workstation ena, tu blom tgk lg workstation akak, bersepah ngan stok brg avon...ni nak keja ke nak bisnes tak tau le...