Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 25 May 2010

Petang nie Mcm Ok Larrr


Apa lagi la nie.. apa la yg macam ok tu? petang lain2 tak ok ker? hehehe..

Mrmmm.. sebenarnye.. petang nie.. sy free sikit, so apalagi blogwalking la kan.. heheh.. Sempat juge buat n3 yg simple nie.. Ngeeeeeeeeeeee... 

Pssttt!!.. tetibe rase cam sleepy pulak.. hoho.. Ntah apa2 la kan sy nie.. itu pun nak share.. huhu...macam2 hal kan sy nie.. Muncul je n3 tak "berisi".  


K la.. daaaaa..

7 Ulasan:

Echa said...

ok la tu ena.. apa yg kita nak sharekan kat blog kita... itu hak kita... saya suka apa kalau ena apdet blog.. tapi tak suka bila tengok gambo makanan.. huwaa.a.. laparrrrrrr....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tadi sleepy but now dah ok dah...hehehehehe......

Nida said...

Ubat sleppy ialah tidur.. tak pun makan asam banyak2.. :)

norhaizan said...

kalo sleepy jom2 blog walking....or cuci2 mata kat blogshop..hihi..tu namanya mengabeskan poket jer..hihi

Izan Ishak said...

hehe...ngantu ke ena. kalau kat umah dah cari bantal kan ~ngeee...

hajarus said...

kalau dpt bantal ni kak mau terus terlena ni... ;d

Kaseh NazLieza said...

xpe2 kak..yg penting gigih update..ehehehe