Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 9 May 2010

Owh... Tanah Rupenyerrr!!


Wanita Tanah

wanita yang dilahirkan dibawah zodiac:

Taurus (21-April - 20 Mei)
Virgo( 24 Ogos - 23 September)
Capricorn (22 disember - 20 Januari)

Ciri2nya adalah seperti di bawah:-

  • seorang yang boleh dijangka. ( tak berapa faham la yg nie.. huhu)
  • penyabar dan bertolak ansur, mempunyai kehendak dalaman dari  segi emosi dan material.
  • semangat produktif dan gigih yang disertai dengan sikap berhati2, menjadikan wanita Tanah berkemampuan mencapai kejayaan dalam perniagaan.
  • kebijaksanaan dan kepintaran diperolehi sering tersembunyi oleh sifat semulajadi yang pendiam dan tenang. (kalau baru kenal memg sy pendiam)
  • sifat marah yang terkawal serta keperluan untuk keteguhan dan kawalan sering terbawa bawa dalam perhubungan yang amat konservatif, serious dan sederhana. (Nie pun tak berapa nak faham.. hoho.. ada sesape yg boleh terangkan? Ni pun tak paham kan! kui kui kui)
  • tidak mudah menunjukkan sifat penyayang tapi wanita tanah adalah seorang kekasih yang setia dan berwibawa. (ye! sy seorang yg sangat setia.. lalala)

Untuk lihat kesemua (Tanah, Api, Angin dan Air) Sile klik Purplelicious loVE



11 Ulasan:

LYaFRINA said...

hehehehe...
saya.. ANGIN KUS...KUS..KUS...

Ena said...

Lya,

hehehe.. same la kite.. :)

baincardin said...

"Thank you very much uncles and aunties for the great wishes and doas. ;)" -baby Ashman. :)

liennasts said...

owh.. saya taurus.. tanah jugak lah ye???

Nida said...

yang pasti Kak Nida bukan jenis ni..sebabnya jenis tak penyabar...hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

kak ena..nanti kasi tau yang gemini punya plak k...hehe

suamihanyisterizuki said...

selamat hari ibu..;)

MAMASYAZA said...

akak scorpio, nak check lepas ni, air kah, apikah..anginkahhhhh

Adlina Husaini said...

wah, ina orang tanah rupanya =D thanks eh berkongsi..sukaaaa sgt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

orang api..hahahahah bahya nie..berapi..hahahahaha

norhaizan said...

nor lak angin...naik angin selalu..huk3...tanah ni terkenal ngn sifat penyabar orangnyer...