Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 4 May 2010

Ngantukkknyerrr!!



Salam..

Arini terase sangat mengantuk dan letih.. tapi tetap tahankan mate yg dah nak tertutup nie.. demi kawan2 yg tak jemu2 menziarah walaupun sy tiada di rumah.. huhu.. InsyaAllah.. line tenet akan ok mulai minggu depan kat tempat baru tu.. lamenyer lagi tu kan!.. hik hik hik.. tak pe.. leh jegah2 kejap bile "line clear" :P


Kerja2 sy juge tergendala sbb tak leh nak online system.. jd buat mane yg boleh aje dulu la.. tu pun terkejar2 sane sini.. hehe.. Macam PAR pulak sy nie sejak dok situ.. kejap kat atas, kejap kat bawah.. kejap lagi kat bangunan sebelah pulak.. hoho.. gara2 bos yang duduk berlainan bangunan... huhu..kejap2 je dok kat tempat sendiri.. Tapi sy suke gak la sbb tak la mengadap pc sendiri jekk (ayat org yg boring tak leh ngadap tenet) =D
Naik cramp gak la kaki nie ke sane ke sinun.. heheh..Tu pun sempat gak la g blogwaking jap mse lunch hour kat bangunan lame.. tapi kejap jer la.. nie yg balik sambung kat umah pulak.. 

^_^






10 Ulasan:

chugie said...

dalam penat2 pun boleh lg update blog ye??? :P

nieda said...

happy blogging k

Nur Hawa Mohd Zin said...

betol kak...pent pun kena gak tgk 'umah' kite ni..mana tau ada pesanan ke..huhu..keep blogging

~aSHa~ said...

sy pun duk ke hulur ke hilir je skrg ni..tumit kasut pun dah haus...uhuhuhuhuhu..nak kena tuko kasut ke nak tuko tumit kasut agaknye ni?

mamalieyna said...

makin slim la pasni..terkejar sana sini..hehe..

ita cutevirus said...

ena,
kat building mane plak pindah??
tabahkan lah hati mu...

p/s: kalo slalu jalan tu kan senaman... leh kurus... huhuhuuh..

LIP (^_^) said...

wahhh..bersenam ye ena..ok la tu.saya ni nak berpeluh pun susah

Nor Aishah said...

siannye penat ye.. tapi tetap ziarah blog kawan2 terima kasih ye..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo..siannya akak sorang nie kepenatan nyek..xpa2 thanks sebab sudi singgah umah kita walaupun penat..luv u lah...muaaahhhhh2

MAMASYAZA said...

penat-penat pun sempat gak blogwalking, tq tinggalkan komen kat umah akak