Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 17 May 2010

Mulakan Hari Dengan Senyuman ^_^


Salam.. 


Morning semua!!


Mulakan monday blues dengan senyuman.. hehehe.. Blues ker? kui kui kui... Arini sy sebenarnye kuar awal dari rumah sbb en. hubby pun mula start kije kat Unit Baru. Nampaknye tahun ni tahun bertukar bidang tugas bagi kitorg la kan.. heheh.. Seronok sbb dapat wat mende baru. Selamat bertugas di tempat baru B.. :) Relax la b, jgn susah hati.. mane2 tempat pun same je.. tetap ada cabaran. Ececehhh!! dah lepas time sendiri kan ena.. leh la cakap camtu.. kalau tak nervous gak kan!.. =P


Tapi kan, ingatkan leh sampai awal sbb dah kuar awal, sekali tu jalan tutup pulak  nak masuk ke Opis tu (Jalan nak ke Dataran Merdeka). Kene la sy berjalan & melintas di jalan yg besar tu. Uhuk! Bile dah sampai terus ke 7Eleven, beli roti wat bekpes pg nie.. Yer la jimat duit masa, sbb nak kene siapkan Fail Meja tu.. 


Arini sbnarnye sy kene submit Fail Meja. Yerla kate tempat baru, wat kije baru.. so, Fail Meja pun baru juga la kan!..


K la kawan2 nanti sy sambung.. nak sarap jap.. bos pon dah masuk nie.. 


Selamat memulakan tugas ye kawan2!!
(^_^)

12 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat bertugas jugak... hehe

☆ lieya latif ☆ said...

selamat bekeja ena...lieya ni lemau lagi...almaklumlah isnin2 nieh heheeheheh....

fail meja? adoi...lieya pun tak update2 lagi yg baru huhuhu

SiTi said...

SeLAmAt pAgI....& SALaM iSnIn...

Me said...

vavavaaaa... kena siapkan fail meja ek.. selamat berfail meja di hari isnin ena

mamaaerish@eb said...

slm yang...
eb nk tanyer nih better eb wat private ker eb tukar domain jer?... sbb new n3 eb x naik la... hu3

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat bekerja...xda mood la nak keja nie..huhuhu ngantok...monday blues btoi kan....hehehehe :P

LyNn HaMzAh said...

happy working...lynn kena focus kerja hari nie sebab masih dlm mood holiday lagi...

MAMASYAZA said...

tak suka buat fail meja...hehehe

rATu kEBaYA said...

selamat bertugas.. dan mari bersenyim-senyum..

mamalieyna said...

Selamat bertugas! sempat singgh 7E ye..hehe..

Mama Hanim said...

selamat bertugas ena..
kita x penah monday blues pn.. sbb keje hari ahad..kuikui2..

Izan Ishak said...

ena...
xpe2....tarik nafas dalam2...hembus nafas ngan senyuman tau...pastu buat keje sambil senyum jugak!