Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 10 May 2010

Mencikkkkkk!!



Salam..


Huhu.. sedih la.. sob sob sob.. 
Naper? Bz la kat sini.. 
Sukaaaaaa kijer baru nie..  TAPI????
Susah sikit nak ngadap blog... uwaaaaaaaaaaa..
Dah biasa ngadap tak dapat ngadap cam lain jekkk.. huhu
Ni bos Baru Jekk Kuar!! 
Cecepat buat n3 nie.. hehe..


Mencikkkkkkkkkkkk!!


 Sbb Tak leh nak p umah kawan2.. huhu


14 Ulasan:

Adlina Husaini said...

waaaa kita pun tumpang rasa tak best gak =(

Ain said...

uwaaaaaaaa..... rindu la kat ena nanti.....

hukhuk.....

singgah malam nanti pun takpe...

Ieda Al-Habsyi said...

waa...padan la slalu taknampak ena, mesti rinduuu, cecepat buat keje, nnt leh blog, hehehe :)

sLEEping BEauty said...

takpe kita selalu jer ade ...
nnti free ena singgah le...
hukhukhukk..

Nur Hawa Mohd Zin said...

rindu kak ena..waaa....nak sedih jgak...bile free singgah blog awe ye

mamalieyna said...

aloor tumpang mencikkk sama aa...tak best ena tk dpt jengah live gituw..tp nk wat camno kan, lmbt pun takpe la jnji dpt jengah..huhu...

Redbloodsnow said...

haa tol tuh kan kak ena. bila dh biasa ngadap blog. sure punye rasa cam lain. its happened to me too...so tumpang simpati sbb tahu camne rase...hehe

MAMASYAZA said...

kat ofis akak pun sama, server slow, takleh blogwalking...kena bersabar....sebelah mlm bila anak2 tdo barulah tergedik nak blogwalking

LYaFRINA said...

hehehheh.. mcm2.. sabo je la...

LYaFRINA said...

balik karang.. blogjog puas2 yer..

~Siti Hajar~ said...

xpe kak ena...jgn sedih sedih wokey! Kak ena kan sllu round blog mlm2...

xpe la kami terjah blog kak ena siang2, kak ena jengah la blog kami mlm2...hehehe

Nor Aishah said...

hukh.. nampak gaya takderlah n3 menarik ye... ikut mencik jugaklah..

SyidaMislan said...

takpe, kengkawan memahami..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lorrrrrrrrrrrrr sian akak...xpa2 nanti ada time curik2 mai no..heheheheh