Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 12 May 2010

Mari Mari!!


Salam..

ehehe.. tajuk n3 ku ituw.. saje je nak ajak kawan2 mai sini.. Bukan apa pun.. :P

Arini ingatkan nak rehat dan tido awal, tak muuu ngadap tenet sbb rase sgt letih dengan kije opis yg menimbun2 jekk.. aiseyh! macam la org len tak kije.. org len lg banyak kijenye ena oiiiii!! tak kecoh ponnn!! ngeh ngeh ngeh!! Dalam pd tu sy teringat kan umah kawan2 yg belum di ziarah lg.. Terime kasih ye kawan2 ^_^

Baru je mulakan blog walking.. tetibe en. hubby mintak tolong pulak.. nak tau tolong apa? Sudi2 kanlah klik kat SINI

So, skrg nak sambung g umah kawan2 semula.. Ada apa2 utk sy tak? ehehehhe.. kamu fikir kamu siapa ena? Artis? Lawyer? kui kui kui..

Note: Ramai yg tengah dok ngadap siaran langsung Badminton time ni kan!.. hehehe


21 Ulasan:

IdzaLia said...

lia tak minat badminton.. tp result nak tau .. hehehe

umialya said...

ala ena.. glemer x semestinya artis.. krg nipn ena dah glemerkaan!

Nur Hawa Mohd Zin said...

thanks kak ena...sudi komen kat blog awe..heheheh..cian akak...penat terus berjalan kat blog plak..heheh

LIP (^_^) said...

kerja lately memang memenatkan..cewah..tetiba nak mengadu ngan ena pulak..

Mama Hanim said...

hehe2.. cmtu lah keje kan, x penah abis, ada je yg baru.. redha je lah..huhu..

Ena said...

Lia,

minat tu ada la juge.. tp mate tak tengok.. just dengr jekk..heheh.. akhirnye.. kalah.. huhu

Ena said...

umialya,
eheheh.. idok la ena bermaksud begitu.. :P

Ena said...

Awe,
same2 la kite kan awe.. :)

Ena said...

Lip,

tak pe.. kite leh share kan!.. :)

Ena said...

Mama Hanim

betul tu.. tak kan penah abis.. kalo abis tak de la kije namenye dokk! ehehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Smlm kita pon layan Badminton.. :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe, sama la ngan sal. semalam kerja banyak, ingat balik rumah nak tido awal. tapi sangkut depan tv lak... last2 kul 1 lebih baru tido... ^_^

~aSHa~ said...

asha dah tgk...
bagus bantu membantu mengupdatekan...apa yg penting KERJASAMA...

asha dan tgk gambo2 dia kat situ dan fotopages jugak...rasanye pernah tgk la kat fotopages tu dolu2...lama dah

dia buat tak fotoshoot tuk biasa2..family2 ke...

berapa ongkos?

Ena said...

asha..

outdoor utk family or pasangan pun ade juge.. tapi ena lupe lak baper.. nanti ena bg tau ye.. hehehe..

ita cutevirus said...

feeeewiiitt!!! artis... artis... ahahahaha...

Redbloodsnow said...

LAWA LA HASIL TANGAN HUBBY AKAK. CUSTOM ALBUM TUH KAN?

Redbloodsnow said...

LAWA LA HASIL TANGAN HUBBY AKAK. CUSTOM ALBUM TUH KAN?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewwiiiiiiiittttttttt cantik la...
ha'ah semalam memang siaran badminton jerk la kat umah tue..tension taw...nak tengok adamaya dengan tenang pun xleh..

pssttt: akak...orang dah send dah email kat akak hari tue...xdapat ke???

~Siti Hajar~ said...

n3 kak ena mari mari!!!
jdi sy pon mariiiii...hehehe

sy pon xminat badminton, kaki bangku daaa..

hajarus said...

hajar badminton semalam xtengok pun sebab sebok dok layan ADAMAYA... :)

mamalieyna said...

huhu...mlm tadi lg dah mari sini..tp time nk post comment, tenet problemo, lembap semacam je nak kuar box tu..terus pangkah je..takpe2..eina sokmo mari sini..hehe..