Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 25 May 2010

Makan Jer Kijer Nyerrrr!!


Arini.. tak tepek n3 pasal makan jekkkkk.. lepas tu tayang2 waktu dah dekat nak lunch kan!.. hehehehe.. kasi perut menggigil mintak diisi.. perut sendiri la tu.. adeihhhhh!!


Menu kami berempat


Muke2 org2 yg tak sabor nak makan!.. hoho..


Ye la.. ye la.. memg n3 sy nie lately tak der yg bagus pun.. sbb tak de kelapangan nak cari info cam dulu.. apa la dayaku.. uhuk!!


Tak per la.. janji ber update.. menu2 kat bawah nie menu last week punyer.. baru arini nak tepek.. Tu pun sbb terjumpe mase dok godekk2 pc malam tadi.. 
 
 
So, dah tahu ker nak makan per pulak lunch nie? hehehhe..
Note: Auto Publish



14 Ulasan:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

tgk mee claypot tu teringat makan nasi calypot hangit!! terus rasa cam huh! tak sedap lgsg nasi claypot.. haha mmg tak try2 dah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akak kejam..akak kejam....

~aSHa~ said...

mmg bagi meluap2 je selera kitaorg skrg ni..sib baik nak rehat dah..pandai pilih time ye

MAMASYAZA said...

plan ari ni nak makan masakan kampung, kalo ada sambal belacan ngan ulam2 lagi terangkat.

Mama Hanim said...

ho ho ho.. sgt sedap tu ena.. nk skit la..

~~*Lady Salwa*~~ said...

amboi, sedap2nya menu yg dimakan ye...

sal kalau nak makan yi mee tu, kena time betul2 lapar, kalau tak sure tak habis...

☆ lieya latif ☆ said...

sonok mkn ngan kawan2...borak2...sambil gosip2....sambut mkn2 heheheh

zue @ annaleeya said...

ena jahat tawwwww!!!! akak tergoda kuetiau itu..... peberet akak tau!!!! huhuhu!!

mamamiera said...

hai darlink~~
igt lg kat kwn tecik mu neh..
rindu i kat u taw.. hikhikhik..;p
meh cni sorang lg nk pelok ciom neh..
hadoi.. semua ayat aku same stiap blog mmber.. dah mmg rindu kan..
saje2 je on blog ttiba bleh plok.. so i pon terjah menerjah lah.. kalo ok di esok hari kite menyinggah lg hokeh kak non.. ;p

chugie said...

amboi.. makanan tu sume saya suke.. tp yg buat sy makin suka lagi, bila tengok nasi ayam tu.. cam best je!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

peberet kita yimee hotplate! nyum2

dalila said...

perghhhh..dh la mak tgh diet.. kuar pulak mkn2 gini...mmg kijam... kan purple... huhuhu...jamu mata berat tk naik kannn...

Nana said...

WOW..
sedapnye mamam
kat tesco ke ni?tgk makanan dia mcm kat tesco je hehe

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

sgt sedap tu ena.. terasa tiba2 lapar lah plak..hehe..:D