Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 20 May 2010

Ku Tenung Ku Renung.. Kamu Rupenyer


Salam..


Ehehehe.. tajuk tak hengat punyerrr.. hahaha..


Malam tadi dok godek2 pc nie.. terjumpe la pulak gambo kat bawah nie.. belek2 cam cute jugekkk!! heheh..

Cube teka nie agaknyer gambo saper? heheh.. sekali tengok pun dah tau dah sape gerangannya yg mukenye sedang mashamm tu.. Sy suke gambo ni sbb irfan chubby.. heheh.. dier baru lepas nanges time nie.. kalau tak silap sy, gambo ni diambil sekitar hujung tahun 2008. Hah? basi? gambo mane ada basi kan!.. lalala.. kalo tak jg ngan baik baru la basi.. Ngeeeeeeeeee.. =P



Mai kiter tgk yg kat bawah nie pulak:-

"
"
"
"
"
"
"
V


Nie pulak, si kakak!! hehehe.. lawokkk la kakak wat muke cenggitu.. tapi bile kakak tgk gambo nie dier akan cakap camni: "Ummi, yg ni Ammar irfan kan ummi?" ..hoho.. muke sendiri pun kompius la kakak ni.. haihhhhhh!!


24 Ulasan:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

alahai tomey2 dua...penyeri rumah tangga...sejuk perut ibu mengandung...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

haha lawokla kaak ni muka sendirik pon masih konpius.. tomei bangat!

nieda said...

alahai..comelnya walaupun muka masham

~aSHa~ said...

anak sy yg 4 taun tu bila tgk gambo dia masih baby...dia kata...itu gambo baby..bukan gambo dia..ehehehee

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alolo, chumil je si irfan ngan anis ye... Irfan chubby betul masa kecik2 dulu...

tu la, sal tengok anak2 buah sal pun camtu. gambar2 diaorang mesti dia kata adik dia... hehe

zue @ annaleeya said...

mmg geram klu tgk gambo anak2 mase kecik2... mesti chubby kan??? bila dah besar, kurang dah chubby tuh...

hajarus said...

1 jer yang hajar nak cakap... irfan ngan kakak ni comelllllll sangat!!! hajar skerr....

LYaFRINA said...

ena... pic irfan tu mmg montel..comel sgt2..
n pic kaka tu.. mmg cantik la walaupun buat mimik muka g2...
bila besar msti cantik orgnya...

**anak ena mmg comel2 .. kulit putih.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel lah anak2 ena ni..
a'ah...irfan nampak chubbby time tuh..
C kakak plak cute nyer..cam anak omputih pon ada.. :)

Izan Ishak said...

hahaha...kakak tak kenal muka dia yeee....sbb kiut sangat tu!
kalau tgk balik gambar anak2 masa kecik..kita jadi rindu kan ena dgn saat tu!

mrs.ecam said...

kui3...ank aku alhamdulillah smpi skang die ingt gambo ms die bby ke umo sthn ke...2 thn ke...skang die dh 4 taun...heeeeee

IdzaLia said...

hihi.. anak lia ni pun klu tunjuk pic dia masa baby tu dia ckp baby adik.. bkn pic dia.. hehe.. tak ngaku tu yg tak tahan nak gelak.. :p

rATu kEBaYA said...

comel sgt... rasa nak tarik je mulut kakak..

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu ena, rindu mase anak2 baby kan...mase tu tgh bam2...heheeheh...

anak2 ena mmg comel....cam mamanyer heheehehe

chugie said...

dua2 anak kamu memang cumel..

aiDieNa said...

Alyaa pon selalu konpius ngan gambar sendiri.. hehehe

mamalieyna said...

comei2 budak2 ni ye ena..gewaaam..alangkah best kalo ena ada baby lagi..hikhik.. =P

Nur Hawa Mohd Zin said...

comelnye kak...mmg chubby lah dia..heheheh..putih anak akak ikut akak ek?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

comey la anak2 akak nie...mintak la kenan kecomelan diorang skit nanti..heheheh

eynda said...

Anak2 Ena memang comel :-)

~aSFaLiZa~ said...

alolololo comel nya dua2. dua2 pun putih n cute jek

Nana said...

mmg kiut dua bradik ni putih melepak geram!

kakpah said...

dua-dua come.... geramnya..

MAMASYAZA said...

cutenya anak2 ena..sama cam mak dia jugak. bestkan flash back zaman depa kecik2 dulu