Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 27 May 2010

Khamis Datang Lagi.. Alhamdulillah


Salam..


Selamat Pg.. (^_^) hehehe.. Mrmm.. arini memg sy free banyak sikit.. dah banyak tu sikit pulak.. kikiki.. Arini ramai kenkawan yg tak de.. ada yg dah mule bercuti.. Actually, sy ingat nak cuti juge arini nak p manja2 kan diri kat SPA ker.. pastu p tengok wyaang ker ngan en. hubby.. sekali tu, semalam bos suh jaga opis  pulak sbb petang tu dorg ada Hi-tea kat Putrajaya. .Mrmm.. kemain lagi dorg kan!.. rase mcm anak tiri pulak.. ada ke patut suh jaga opis, punyer la ramai jaga Guard kat luar tu.. itu kan keje dorg.. hoho.. ada pulak sih sy? mrmmmm..


Maksud jaga opis tu sbnarnye sbb tak nak kasi opis kosong.. sy pun tak la kesorangan pon.. tapi kat unit kewangan nie tak la ramai sangat.. So, bile dorg p sane.. sy sebagai org baru yg tak berapa nak baru nie kene la ditinggalkan.. sob sob sob.. 

Psssttt!! exceli kan!, sy sukeeeeeeeeeeeeee!! horeyyyyyyyyyyyyyyyy!! ekekekeke.. leh la sy bersuka ria mengadap tenet tanpa perlu nak cover2, toleh kanan kiri. puhhh kanan puhhh kiri dulu.. heheh.. yer tak? 


Haihhh!! kamu nie kan ena.. p opis nak kije ker nak memain? kalo setakat nak memain.. tak yah kije la.. p balik umah jaga anak.. Kui kui kui.. 


Tak der la kawan2 idokkkk ler teruk benor sy nie sampai tak tahu nak bezakan mana yg perlu dengan yg tidak.. Kije tetap kije kan!.. tu wajib kan!.. so, ada free kite ngular la.. bukan ngular menghilangkan diri ntah ke mana2.. just cuci mate kat alam maya nie rase nye lebih baik dari ilang tanpa dikesan.. Yer tak? heheh.. 


Ker salah yeh? pssttt!! kawan2 kalau sy salah sile la betul kan ye.. maklum la.. masih cetek ilmu agama. huhu..




15 Ulasan:

LYaFRINA said...

yeayyyy!!
kita bersorak HAPPY!!!!!
boleh la ngadap tanpa padang kiri ... pandang kanan lagi.. hhehehehe..

suka ari khamis sbb...kt cni kn lastday!!!

Ena said...

lyafarina,

heheh.. tapi belah pg nie masih ada org cume semua buat hal sendiri.. jiran sebelah sy pun ada hal pg nie.. dier lom masuk lagi.. :)

mrmm.. sonokkan esok dah cuti kat sane.. dan kami juge akan cuti.. yeayyyy!!

Redbloodsnow said...

YAYYY!!! DAN YAYYY SEKALI LG SBB ESOK CUTI. X SBR NK TGGU HARI NIH BERAKHIR..HIKSS

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

huhuhu hari nie orang xda mood la kak...huhuhuhuhu nak nangesh nie.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

~Siti Hajar~ said...

ooo...best la kak ena hr ni yer...patut la dok senyum jer...xpyh pandang kiri kanan dah...hehehe

sesekali mengular xpelah janji kerja jalannnn...

☆ lieya latif ☆ said...

alah ena...takpe....time ade keje buat keje...time tak busy ngular2 laa sikit...tapi jgn sampai keje tak siap dah laaa.....yg penting balance!!~

sLEEping BEauty said...

wahhh enjoynyer ena...
ku jeles....
sob sob...
sbb ku bz sesorg ....
huhuuu

QuEeN Of 2 Heroes said...

bos sy tak kisah...janji keje dia mintak tu siap!...hehe :p kat sini sume boleh buka,xde block2....sonok! x ler boring asik ngadap keje je...alasan... :p

chugie said...

wah, bleh lah bersuka ria guna internet sambil layan blog, FB, YM kan ena kn??

ena.. awak menang my GIVEAWAY tu ye..
sila emailkan alamat dan no tel serta nama penuh ke zumizie@yahoo.com

tahniah!

hajarus said...

betul tu k.ena... pekerja yang berdedikasi ni... tp jelesnyer... huhuhu...

Fieza79 said...

wahh leh bersuka ria melayan tenet tnpa gangguan lerr..

best...best..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

wahhh enjoynyer ena..ct bz sgt2..ni pun mengular jap..penat dr pg ni keja berlmbk2..breakfast pun blm ni..huhu..

rATu kEBaYA said...

happy ye.. oklah tu.. ada peluang sikit utk hari ni

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Enjoy yer Ena..Kena lg esok cuti kan..huhu..bestnyer.. :)

MAMASYAZA said...

akak memang dah dok sorang pun kat ofis, memang privacy ckit bab nak ngadap tenet ni. cuma sunyi kalo dok sorang2 ni...cam tak beshhhh aje. tapi kat ofis akak, bahagian komputer dah blog game kat fb, dah tak leh bercucuk tanam lagi