Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 14 May 2010

~ Happy Weekend~



Psstt!!, tadi kan, lepas lunch kan.. kitenyer bos tak de, kawan sebelah kite pun same gak.. dah balik sbb deme semuanye ada hal memasing.. So, sonok la sy bertenet jekkk.. hehehe.. tp still kene cover2 gak la.. sbb ade jekk owang datang... huhu


Pg tadi pulak.. lam kul 9.00 camtu ada makan2 sempena besday & majlis perpisahan kawan2 ke tempat baru (ke bahagian lain tapi masih dalam kementerian yg same).. Nanti sy citer pasal tu kat n3 lain.. heheh..


Tinggal 1/2 jam je lagik punch card nak bunyikkk!!.. bestnyerrrr... ehehhehe.. macam tak pernah jumpe umah pulak ghaye nyer.. Harapa en. hubby tak lambat la arini.. kang tak pepasal tinggal sensorang petang2 di bangunan yg.... KERAS nie.. :P


K la.. Ada yg pergi ke Putrajaya ke besok? bestnyerrr.. 


Happy weekend buat kawan2 semua ye!

^_^

12 Ulasan:

Bai said...

jom balik!! tengok badminton!! hahaha

qyme.fuz said...

hapi weekend too.
sokong malaysia dalam misi mustahil.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Akak, kalau mai sini esok cakap tau... hehe. Leh jumpa...

Selamat berhujung minggu juga...

ita cutevirus said...

owwhh.. pegi putrajaya eks...
slamat hujung minggu jugek..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lum time la nak balik..huhuhuhu kul 6 kang baru leh balik...dah nak tengok badminton lagi petang nie..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy Weekend...

Jgn lupa nntn Badminton mlm nih.. :)

sLEEping BEauty said...

Have a nice weekend ena!

ramai2 sokong msia malam nie...

caiyuk2!!!!!

beautiful_rose said...

wahhhhhhh seronok!!!!!!!!!

chugie said...

happy weekend gak ena..
pegi putrajaya ke?? dengar2 besar karnival tu ye..

MAMASYAZA said...

happy weekend
weekend kali ni akak tak kemana2, dok umah, kemas umah, buat segala apa yg patut, lagipun ketumbit ami tak pecah lagik, puas pujuk ke hospital, tp tak nak gak...akhirnya kami semua lepak diumah ja

kakpah said...

happy weekend gak.

kak mas said...

salam ziarah dari blog ben. jemputlah ke rumah saya pula :)