Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 12 May 2010

Hah? Lapor Lagi Ker Kome Nie? Adeihhh!!


Salam..


Ni ha.. lagi citer dua badik nie.. malam tadik lebih kurang kul 11:00 mlm camtu.. si kakak nie tetibe mintak biskut pulak.. sy nie terkejut la sbb tak pernah2 mintak biskut memalam.. ye la dah kul 11:00.. time tido dah tu.. tp time ni dorg masih leka ngadap cd kartun.. hoho.. bukan sy yg pasang tapi si kakak tu yg pasan sendiri.. tak leh nak kate apa dah. selagi tak tido itu je la kije dua badik nie..

Dorg nie dah makan nasi lam kul 8.00 camtu.. tak tau la.. naper lapar balik pulak.. tp tak pe la bukan dorg mintak buatkan kek ponggg.. mintak makan biskut kering jekkk!! hoho.. ciannyer!! huhu.. So, buatkan la milo utk dorg nie cicah ngan biskut tu.. Dorg nie memg suke makan biskut kering.. cam omaknye jugak la tu.. huhu..


Jom layan!

See!.. sambil makan tp mate leh melekat lagi kat citer kartun tu.. abaikan si irfan yg seksa seksi tu yeh!.. huhu..


tu je nak citer.. nampak nau cam sy nie tak de mende nak citer kan!.. sampaikan anak makan biskut pun leh wat n3.. ekekekekke.. whatever la.. tp memg tu 1st time dorg mintak nak makan biskut waktu memalam.. sblm tu dah kasi sorg sebotol susu suh tido.. tp dah abis susu dorg mintak sebekut pulak! uhuk!!


NOTE: MACAM BIASA LA AUTO PUBLISH YE KAWAN2! 

15 Ulasan:

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ....bagus ar camtu ena...kuat mkn....lieya suke anak2 berselera mkn nie.....

lieya pun suke mkn biskut kering cicah milo....sodap betul...mmg stok ade jek umah tuh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo..sian..lapar nyek...
kita pun suka kak..biskut kering cam tue..cicah air panas..pehhhh memang sedap..nak lak time lapar...leh jerk...

Izan Ishak said...

sebekut...pun sebekut lah...yg penting kenyang! tp mmg sedap cicah milo kan..

sLEEping BEauty said...

auuww.. tergoda auntie dgn keseksian irfan.. hehehee :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Oooppss..Irfan cekcilah.. :)

Baguslahkan klu budak2 ni kuat mkn..Lily suke tgk budak2 yg berselera mkn nih..nk masak pon bersemangat gak.. :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah bestnye kak..nak jugak biskut ngan milo malam ni blh...hehehehehe

*Dak kecikkk* said...

Kecian kat mak nya duk melayan jew karenah anak2 yer..:)

mamalieyna said...

anak2 kan..turutkan jer,,cam eina lak..ada ke sesubuh pagi ayep mintak nak mamam.biskut ler tu..! pg tadi lg la..bgn awai bebenor..4 lebih! terus takmo tido balik lak, last2 layan la tgk kartun sorang2 ..huhu..

Nor Aishah said...

lapar di tgh malam.. biasalah tu dah penat melasak mesti perut lapar

Mama Hanim said...

suka tgk anak berselera makan kan.. hepi je..
bagi je ena, asal mereka puas hati..hehehe..

ita cutevirus said...

eerrrkkk... kol 11 tak tido lagik??? huhuhuhu.. aduyai.. camne tuh?? tak susah ke bangun pagi??
cam tu la ena.. budak nak membesar gitu la... asek nak makan jer..

Sidratul Muntaha said...

setot lagi terer..
selagi ibu n babah dia belum pejam mata,harem dia nak tido.
adeiii..
ni esok klu dah bwk si zahraa' tu blik bt caves,tak thulah camner nnti.

~Siti Hajar~ said...

lewat jgk yer 2 badik tu titon, anak2 sy pun sama suka titon lewat tp nsb baik bgn pg ok je...hehehe

sekbek mtk biskut je klu mtk burger ke kek ke jenuh..layankan aja budak2 tu ye..

Ain said...

elok jer dorang makan sama2 ya ena....

suka tengok tau, sejuk jer rasa hati.....

tak kisah la apa citer sekalipun, yang penting update....

best apa n3 ena nie...

pssttt, kakak....aunty nak sebekut jugakkkk... bak ler sekeping, lapor nie....huhuhu....

chugie said...

Selamat die mintak biskut.. kalau die mintak roti canai ke, spagetti ke.. x ke kes naya?? huhuhu..

bestnye biskut cicah air milo..