Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 23 May 2010

Gerammmmmmm!!



Tengok la gambo pak belang kat bawah nie.. mukenyer baru memandang, lom buka bulut or nak baham org.. tapi seyes memg gerun!

View Image

Gerun dah kan!


Apa kaitannya ngan n3 sy nie? Perasaan sy sangat geram arini.. geram geram gerammmmmm.. Pd siapa? si kakak yg buat sy rasa sangat gerammmmmmmmm... naper?


Memg budak2 nie tak paham banyak mende.. & perlukan mase utk paham.. tapi kalau mende tu hari2 kite cakap sampai kite rase fed up pun ada.. tu pasal la sy nie tak ditakdirkan utk jadi cikgu.. Sudahnye sy yg sakit hati sendiri.. Masuk bilik air, sy cuci bilik air (memg nak cuci pun..ngeh ngeh ngeh).. Lebih dari 1 jam juge la sy dok lam bilik air tu.. 


Sy nie kalo "kawan baik" nak datang, memg macam nie.. kurang kesabaran.. Mencikkkk betul perasaan macam nie.. Tu yg sejuk kan hati dok lam bilik air lelame.. keh keh keh!!.. sekali bile sy kuar bilik air, baik si adik or si kakak, dua2 dah tido.. kalo tak kemain liat lagi nak tido.. mrmmm..



20 Ulasan:

~~~ kay ~~~ said...

istighfar byk2
(^_^)

LYaFRINA said...

huhuhuu.. budak2..kdg2 mmg hilang sabar.. ena byk2 la bsabar...

Izan Ishak said...

ena...

smlm pun muhaimin kena marah ngan izan. benda dah cakap ulang2 tp dia buat jgk. kena cubitan bisa kat peha...geraaammmm!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sabaq kak..sabaq....heheheh biasa la tue hormon tengah nak bertukar... :)

Ena said...

kak kay,

tu la bile tengah geram tu memg lupe nak beristigfar.. tapi bile teringat tu baru nak buat.. camner la nak tambah anak camnie.. hoho.. ayat ngelat jekk.. hehe

Ena said...

Izan,

tu la.. rase sangat gerammm.. suara ena dah mcm apa dah tadi.. agaknye apa la kate jiran sebelah menyebelah dengar suara ena cam tu.. tapi memg ena sangat geram..

Ena said...

Lyafarina,

Tu la sepatutnye kene sabar.. masalah nye time tu memg sabar entah ke mana.. tu yg suara macam tarzan jer.. hehe

Ena said...

Purplelicious,

eida,

best nye kalo time tengah rase geram tu ada org dapat tepuk kat belakang ker, datang peluk ker.. mesti tersedar punyer.. ini terus hanyut dek emosi.. mencikkk la emo cenggitu.. :(

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hehehe...kena bykkan bersabar layan kerenah anak2 nih.. :)

umialya said...

sabar ye.. budak2 mmg gitu..

Ena said...

Lily,

betul tu.. :P

thank ..:)

Ena said...

Umialya,

huhu..

thanks ye.. lupe sokmo bile tengah marah kan!.. haishhhhh

MAMASYAZA said...

sama la macam akak, melayan karenah bebudak bertigas tu, tambah2 depa dah besar sekrg ni...pandai cakap, byk alasan...tu yg buat hati bertambah geram, suara...jiran sebelah pun boleh dengar kalo dah time naik hangin...kalo anak orang dah lama akak pulangkan balik...hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

mmg ena...kalo piyed nak dtg, mmg hangin jek satu badan kan...nak marah2 jek rase.....

chugie said...

heheh.. ingtkan geram ape lah td tau! sabar ye na..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

heheh
sabor mek na
kite pong kalu kawan baik nok mari
mmglaa rasa nak makan org je!

mamalieyna said...

huhu..
dugaannnnnnnnnnn..hehe..

Mama Hanim said...

sabar ena.. relaks ok..hehe2..

hajarus said...

saba yer k.ena... dak2 camtu la...

Redbloodsnow said...

hahaha..kte same tabiat kak ena bile setiap kali "bestfriend dtg visit" tiap tiap bulan..hikhik