Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 19 May 2010

Entri Ni Macam Berulang Jer Tajuk Nyerrrr!! Adeihh


Salam..


Pg nie sy bangun terus on kan pc sbb? malam tadi & petang semalam tak sempat nak jenjalan umah kawan2.. Nie pun dapat p kejap jekk.. sbb ye la sat g nak siap2 nak p kije dahh..


Semalam sy sangat busy sbb dah la ngah kejar dateline nak anto FM, pastu kene pulak cover 2 org lagi kawan opis yg sedang exam. Makenye deme tu kire bercuti la kan!. Kene cover seme kije2 mereka.. Uhuk!


Selalunye dalam sehari sekurang2nya ada 2 N3 sy akan post kan. Tapi semalam bebetul tak sempat.. Malam tadi pulak balik umah, p makan jap (gantung kuali). Pastu balik umah terus tido.. termasuk ngan anak2.. fuhhhh!! ngantuk sangat2 pd hal jam baru kul 9:30


Sy akan terus cover 2 org kawan sy tu sampai hari Khamis.. so buat kawan2 sekiranya sy tak sempat ziarah kawan2.. harap jgn kecil hati ye!.. huhuhu.. Ada kelapangan sy curi2 jenjalan ye..


Daaaaaaaaa..

Note: Kandungan N3 nie mcm berulangkan! yerla.. nak buat mcm mane.. pusing2 pun "tang" tu jugakk.. hoho

13 Ulasan:

kakpah said...

salam pagi. selamat menjalankan aktiviti harian.

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak pe kak..bekerjaya takpe lah bz..take time..awe ttp datang umah akak

IdzaLia said...

gud morning...
bz takpe janji sihat dan ceria bersama family..(*__*)

hajarus said...

salam rabu... morning kak ena....

oooo... masih busy lagi yer... xpe2 nanti free jgn luper update k.. :)

mamalieyna said...

morning ena!

apa2pun janji ceria eh! mesti senyum sokmo..hehe..

Mawar_berduri said...

Salam...

hihi..pimai..pimai tang tu ye akak? hihihi

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

takpe
keje laagi penting!

senyum sokmo...:-)

LYaFRINA said...

samala... lya pon letih sgt2 kelmarin.. pegi kuantan ambik darah... pahtu kul 8mlm.. dtg ofis jap..siapkn keje...dkt kul 10 baru balik.... balik tu.. samb skit lg keje ofis.. tdo pon kul 2

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

XPA KAK..JANJI AKAK XLUPA KAN EIDA..HEHEHEH STATEMENT XBLEH BLAH KAN..HEHEHEHHE...

baincardin said...

Jom kita tambahkan ilmu tentang 'Baby Development' Yay! ^_^

☆ lieya latif ☆ said...

takpe ena....wat keje dulu..ade mase baru menziarah....heheeheheh

MAMASYAZA said...

akak pun semlm lepas anak2 tdo plan nak ziarah umah kengkwn..tp tak berjaya bila mata ni dah tak tertahan2 sgt nak tertutup...so tdo jalaaaaa

chugie said...

walau berulang mcm mana pun entry ena ni, mesti akan baca jugak..

sebab apa tau..., sebab best! huhuhu