Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 4 May 2010

Comei Dah Tapi???


Salam..

Tetibe gelihati pulak tengok si kakak nie.. Jadi apa lagi mamarazi kene la snap cecepat.. lalala.. Bukan pasal apa pun.. Pasal si kakak ni haaa..


Nampak comei dah memule tu bile tgk kakak nie bertudung

Ok la kan!.. sejuk je nengok! Tapi cube tengok gambo kat bawah nie.. naper sy kate camtu.. huhu


Berseluar pendek aje! adoiyaiii!! Jgn buat peranngai camni bile dah besar udah ler kakak!! 
Time nie dorg nie dok main2.. Saje la snap dua badik yg tengah sonok main.Bile tengah baik tu.. elok jekk pelok2, kalo datang angin huru hara..Adeihhh!!


Bukan si kakak jekk yg sibuk nak bertudung, si adik pon sibuk, nasib baik kamu kecik lagi Irfan
Taraaaa!! nasib baik kejap jekk si adik ni sarung tudung si kakak. Ni pun sy perasan adik dah siap pakai dah.. So, apalagi!! Snap la.. hehehe


Nie last picture aksi dua badik nie:

si Irfan time ni mood dier baik nak bergambo.. so, harus la snap cecepat.. 

 See!! Ghaye Peaceee!! Dua beradik nie
^_^

16 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhahaaha jangan2 kakak..kang jadi cam kat N3 auntie purple kang..hehehe :P
ala cute mutenyer si irfan pakai tudung tue...comeyyyyyy sangat...

~~*Lady Salwa*~~ said...

macam2 gelagat dua beradik nih... hehe

tak tahan aksi 'peace' diaorang tu...

Tak pa, kakak tu kecik lagi. Dah besar nanti jadi anak yang solehah ye, tutup aurat etul2... hehe

Mama Hanim said...

alahai.. dua2 cute sgt2..

ita cutevirus said...

hahhahaha... seb baik iyyad lom pandai pakai tudung.. huhuuhuh... tp die da pandai ikut ayahnyer solat.. alhamdulillah...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wekekekkek
adui
comel je irfan pakai tudung kak anis dia..wekekke

sonok eh tgk gelagat anak2..:-)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na. jgn lupe bagi alamat.
babab karang ni..huhuh

roslina.muhamad@gmail.com

~Siti Hajar~ said...

coneinyer kakak bertudung tp nape atas tutup bwh terbuka...hahaha...xpe2 kecik lg, nti besar pakai btl2 la..dnt worry la ummi yer..

ala comeinyer irfan bertudung, sweet je, mcm gegirl pun ada ni..opss!

Lelord said...

alololoh tomeiiii

Echa said...

ala... comelnya kakak... adik pun nak bergaya jugak dengan tudung kakak ye.. sweet je... lawa anak anak ena ni..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alalala..comeilah c kakak & c adik nih.. Sama jer muke diorg..suke tgk pose yg last tu..peace.. ^_^

kella said...

peace! pandai.. tentu tak boring dengan keletah mereka nih! :D

mamalieyna said...

pandai posing jugak si irfan ni..cuma mls nak tunjuk selalu ye..hehe..mcm2 ragam ye..! comei la kakak pakai tudung, sopan dan ayu...tapiiiiiiiiii..hehe..kecik lg, takpe dimaapkan! ^_^

kakpah said...

irfan dan kakak.. nekpah pun bagi peace gak..
Haha.. comel..

chugie said...

ahaahah.. slack pulak tang seluar tu ye.. xpe lah, sok besar x de lah cam gitu kan??

adik pun nmpak comel je ngan tudung tu, selamat lelaki.. kalau pompuan, bleh masuk contest si comel bertudung

ElyaElmo said...

budak2 kecik ni..kalau pakai tudung mesti comeyy gile kan!!!~
salam kenal kak:D

~aSHa~ said...

ehehehe cun tul gelagat budak berdua ni.....

teringat masa kecik2 dulu..pernah pakai kan adik sendiri tudung...ada gambo dia lagi...

pis tuk kamu berdua ye nak