Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 5 May 2010

Cantek kan!!


Salam..

Hehehe.. kemain lagi tajuk tu.. Apa la yg cantek tu kan! 


Cantek kan Tarikh hari nie.. 5.05 or 5 Mei. Ada sape punyer besday? tarikh keramat? or sape2 yg kawen arini ke ekk? hehehe.. Yg pasti 10.10.10 adalah tarikh yg ramai telah booking dengan pelbagai agenda.. Maklum la tarikh yg cantek kan!.. heheh.. Ops!! bukan itu yg sy nak ceritakan pun.. hik hik hik


Arini sy menghadiri kursus selama 3 hari.. erk? 3 ari je!! .. heheh.. Ye! kursus nie dah di update pd sy pd bulan yg lepas lagi..Sebelum sy kat tempat baru nie.. dan tak berkaitan pun dengan kije yg baru nie.. hoho.. tapi tak pe la.. Tak jauh pun.. sekitar Kl juge.. Nak juge merase kursus yg jauh2.. tp nan ado jemputanlah pulak!.. Apa kamu ingat kamu bujang ker ena? muahahhaha.. saje jer nak amik angin nak rase zaman2 bersendiri sesekali.. kui kui kui.. dah dah stop berangan lah ena ooiii!! =D


Daaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ^_^

14 Ulasan:

QuEeN Of 2 Heroes said...

hari ni besday adik lelaki sy...lg 2hari adik perempuan lak.. :) kami adik beradik sume lahir bulan mei... :p

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

cayok2 masuk khusus...jangan tido plak k...

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pun bln 5 jugak..heheh
20.12.2012 pun ok..dah booking dah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Yer kan..mmg cantik tarikh hari ni..

>> Slmt berkursus!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahahahahahahaha verangan ye..nak kena nie..wakeup..wakeup... :P

selamat berkursus

LIP (^_^) said...

semlm tgk tv baru perasan tarikh 101010 tuh time tgk syeid muzafar kata dia nk kawin on that date

Nor Aishah said...

tgk n3 ni baru perasan hari ada tarikh yg cantik..

chugie said...

a'ah.. memang cantik pun na..

5.5.2010, dan bila saya nk klik ulasan pd komen box ena, dia appear
"5 ulasan"

kebetulan kan? hehehe..

~Siti Hajar~ said...

bulan 5 bulan yg plg sy suka..byk memori..hehehe

dulu ms preggy kat Dalia, due datenya 05.05.05 tp baby xmo keluar la, dia keluar 10.05.05 smpna hari ibu...

cantikkan tarikh2 tu, tp apa ada pada tarikh?

Ain said...

siannn dia kena gi kursus ya.....

jangan tido plak time berkursus tu nanti....

IdzaLia said...

kursus ek.. jgn curi tulang tau.. hehe

Adlina Husaini said...

ena, today is my birthday =D

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

5.05 hari ni genap umur kyra adriana 2 tahun.....
selamat berkursus hehehe...

ita cutevirus said...

slamat berkursus...