Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 15 May 2010

Baru Balik Dari Sane Nie Tapi Mcm Nak Pergi Lagi laaaa...



Salam..

Wahhhhhh.. sonok nye p jenjalan.. Sy baru je balik dari Jom Heboh ni.. Meriah sungguh. Nak Pergi lg la petang ni.. Jumpe kat sane ye kawan2!! 

Jumpe Dalam Mampi!! heheheh.. Jadi lah daripada tak pergi langsung kan!.. Dalam mimpi pun ok jugakk tu.. Jangan mare =D

Sy kan penunggu setia kat umah ni bile tibe je weekend! Bulan ni memg nan ado langsung peluang nak berjalan2 cuci muke mate. Jadual en. hubby full. sob sob sob.. Tak pe la.. isteri cerdik yg solehah, penyejuk mata, penawar hati.. Eh! apa kene mengena ngan ayat nie.. hoho.. Sila abaikan ye kawan2! Tuan punye blog ni sedang di landa angin meroyan!.. tu pasal melalut ntah apa apa pg nie.. Uhuks!!

K la.. saje je.. penuhi edisi pagi (pg la sangat) yg dah sedia penuh nie (tu pun ada hati nak p jom heboh) tp perlu la lapangkan fikiran utk membebel kat sini.. ahaks!!..

K.. nak sambung wat kije umah..

Daaaaa..

Note: Sian kat ena kan!.. Tak dapat kuar jenjalan sampai merapu  pepagi!! huhu

22 Ulasan:

Mama Hanim said...

laju je kita view nk tgk cer jom heboh ena.. aduss.. dh la n3 kita pn lbh krg je..ahaks..

relaks ena, nti ada la habuan tu.. dpt gi makan angin ke surprise ke.. hehe.. jom lepak kt umah..

chugie said...

aha.. sian ena. g lah jenjalan ngan anak2 na..

Nida said...

Na... jangan meroyan.. bahaya..hehe.

Samalah dengan Kak Nida... hujung minggu ialah time cik hubby kerja (part time)... sob..sob..sob

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahahahahahahah sian akak..klu pegi jom heboh pastikan singgah kat umah orang taw..putrajaya dengan puncak jalil dekat sangat jerk...

suamihanyisterizuki said...

lorrr...igtkan ena pergi..kot kot la bleh jumpa laaa, tapi hany pon belom tentu dpt g...incik suami kerja hari nih...hurmmm

jom kita sama sama menunggu romah...;)

Ena said...

Mama Hanim..

ehehe.. jgn mare naaa..
apa nak buat kan.. berangan je la..
uhuks

Ena said...

chugie..

kite ada 1 je kete.. kalo ada 2 tu tak meroyan dah kot.. leh jenjalan anytime tinggal nak kuar ke tak jekk... hehe

Ena said...

Kak nida,

heheh.. tak la sampai meroyan kak, saje je wat ayat camtu.. kasi up sikit n3.. heheh.. doakan ena sentiasa sihat ye kak.. :)

Ena said...

Purplelicious,

ahahhaha..
berangan je la kot tu eida nak p sane.. dah lamer dah pun tak kesane.. pd hal bukan nye jauh sangat pun.. tapi tu la.. kekangan mase nak buat camner.. huhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe ingt nak pi karnival belia tu tapi jao lah pulok..so tak tau watpe ni..huhuhu...blogwalking je lah kak

Ena said...

Hany,

huk3x..

ehehh.. sebenarnye idok ler ena nie berangan pong nak p..
itu adalah lakonan semata..

ada la n3 utk pg nie kan..
ahahhahah.. jgn mare..

Ena said...

awe,

heheh..

jom blog walking! :P

Nur Hawa Mohd Zin said...

betol2..sgt boring lah kak tak g mane2 bile cuti...huhu

~~~ kay ~~~ said...

selamat berhujung minggu...
(^_^)

LYaFRINA said...

UISSHHH.. BESTNYER... lya dah 2 thn terlepas nk menghebohkan diri.. harap next year.. dpt ler heboh2x.. hehehehe

ena..sila ambik 2 juta kat blog lya yer...
harini baik hati ni..

Ena said...

lya,

heheh,,

tq ye lya.. nanti ena amik wat koleksi peram tag.. kui kui kui..

lariksss!!

Nana said...

heheh tadi saya dok jalan2 xde arah tujuan en somi ajk g jom heboh malas plak nk g heheh

Ena said...

Nana,

hehehe.. cuace sangat panas la kalo nak p.. org pulak ramai.. maunye semput kalo p situ.. hari biru lg bile anak2 menangis kepanasan... so, tak g lebih baik looorrr.. hehe

MAMASYAZA said...

samala macam akak pun, kalo en. abah outstation, tak berpeluang la akak n anak2 besiar2, window shopping, tapi ssekrg ni nak kluar jenjalan pun takut...mcm2 penyakit adasekrg ni tambah2 wabak h1n1 yg timbul semula

Ena said...

Mamasyaza,

betul tu. risau kan!..

iz-AnN عبداللطيف said...

ala ena...tak pergi lagi beh...nyesal p...tunggu entry kita nanti tentang ni...hehehe

SiTi said...

aalalal...cian nye k.ena..
siti pun x pegi jom heboh tu,...nama jer dekat