Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 10 May 2010

Awat la slow benor nie?



Salam..

Aade lagi ke kawan2 yg belum tido time nie ekk? heheh..


Awat la tenet slow benor malam nie (line tenet umah sy je la kot)..huh.. nak upload gamba pun punyer la lamer.. sudahnye.. tak yah la.. len kali la buat.. mate pun dah ngantuk bebenor dah rasenyer.. malam nie edisi blogwalking di hentikan dulu ye.. sbb lame nye nak loading satu2 umah.. Sila percaye ye kawan2!.. tapi banyak dah ziarah tadi.. hehe..  Kalo ade yg tercicir tu.. sile ingatkan sy kat shoutmix chat yeh!..heheh.. Maklum la.. kdg2 terlepas pandang..

Daaa..

Nite!! Sweet Dream!!


10 Ulasan:

kakpah said...

salam ina. kalau tenet macam siput memang malas nak bejalan2..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

kalo tenet camtu, mmg off terus dah fiza.. hehe.. tmbh2 nk BW lagi la malas..

ita cutevirus said...

ena,
aduyai... tenet problem gak ek??? hhrrmmm.. saman je service provider tu.. ahahahha.....

mamalieyna said...

memang ena, mlm td buang masa dok refresh2 jer, lebih 1/2 jam rasanya..mmg slow giler, dh macam nak hangin dah..terus mood nak blogwalking terbantut, nak post n3 apatah lg..gewaam tul!

mamalieyna said...

memang ena, mlm td buang masa dok refresh2 jer, lebih 1/2 jam rasanya..mmg slow giler, dh macam nak hangin dah..terus mood nak blogwalking terbantut, nak post n3 apatah lg..gewaam tul!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Line tenet kat umah lily pon smlm hingga ke subuh prob gak..lembab sgt..skrg ni baru ok..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

ena,

tenet problem la..errmm.. dah lah tggu bila ok jer br nk sggh umah kwn2..dah buat hal plak tenet ni..hampeh tul..huhu..

☆ lieya latif ☆ said...

biase la tu ena...line tenet ni kejap2 okey...kejap2 lembab...geram jek kalo lembab2 tuh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

orang lak hari nie kat opis..line internet sangat menyakitkan hati..huhuhu

chugie said...

ha.. ok lah gak ena bleh tenet kat umah walau slow.. yg saya ni, tenet x leh jalan langsung, nth ape ke heinye nth ler..