Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 4 May 2010

Apa La Yg Baru Tu Kan!



Salam.. 

Thanks buat kawan2 yg sudi dtg menziarah sy ye!.. ^_^

Siyes, semalam langsung tiada peluang nak mengadap tenet.. apatah lagi nak blog walking.. huhu.. yerla.. name pun tenet lom aktif.. camno nak blogwalking kan!.. kui kui kui..

Semalam 1st day sy berada  bersama kawan2 baru.. workstation yg baru.. heheh.. Bukan itu saje yang baru.. Rupenyer bidang tugas juge baru.. lalala.. heheh.. Ye!.. sblm nie sy ada bgtahu sy masih kekal dengan kije2 yg same kan!..  tapi semalam.. sy diberi kije2 yg baru.. lebih mencabar & tercabar.. hoho.. 

Tak pe.. sy suke & nak sambut cabaran tu.. yerla.. takkan nak terikat dengan kije2 yg lamer je kan!.. Yg pasti sy masih dengan keje2 kewangan.. Cume Skop nye semakin luas.. 

Dan mungkin sy tidak dapat lagi nak blogging, blogwalking, jumping, jogging.. huhu.. Mesti sy rindu pd celoteh kawan2 kan!.. uwaaaaa.. sob sob sob!!.. tak per.. kelapangan di rumah sy akan manfaatkannya utk menziarah kawan2 setelah urusan di rumah diselesaikan.

Ni pun mate teramat mengantuk & letih settle menkaji kije2 yg baru tapi tetap tongkat mate dengan asam keping boi. Cerah la mate nie kejap. hehehe.. k la nak sambung membalas kunjungan ke umah kawan2 nie.. ^_^ jam menunjukkan ke pukul 11.30mlm..

Daaaa...

Note: Cam semalam juge la.. N3 Auto publish

14 Ulasan:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

patutlah diam jek.. ciannya tak dak tenet.. cpt2 suh diorg aktifkan.. msti boring kan kak..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

okla tu mek na..at least dpt skop tugas baru
nama pon staf gomen skang kene multitasking kan?
nah amek ko kene wat skop keje lain..ngeee..semoga suksess sokmo!

LYaFRINA said...

waa.. selamat..selamat..selamat..
smoga selamat segalanya...

kalo tuko bidang kerja skit2 ok jugak.. lebih luas pgetahuan kita.. n cabaran tu mbuatkan minda kt lebih aktif...

gud luck ena... semoga sukses dgn persekitaran baru..keje baru n kwn2 baru..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ok lah tu kan..
Dpt Byk pengalaman..
Kwn pon bertambah.. :)

mamalieyna said...

bagus2x..sedia menyahut cabaran! ^_^

tapi..mesti sunyi if ena tak dpt buat kunjungan balas..hukhuk..hope ada kesempatan!

Siti said...

serba baru yer Ina..sonok kdg2 dpt tugas baru ni..leh tambah ilmu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

ye ke... pasni sure dah kesibukan nak jengah blog ye...

tak pe akak, slow... harap2 jangan lupa terus kat kami semua dah le... hehe

sal ni bila la nak merasa skop kerja yg baru... balik2 kerja yg sama je. Jumud rasa. camna otak nak berkembang....

IdzaLia said...

mesti boringkan klu takde internet ni..

Izan Ishak said...

hai ena...chaiyok..chaiyok...
best jugak lah kalau skop kerja dah bertambah...pengetahuan pun makin berkembang gitu...

**rindu ngan ena yg selalu rajin terjah blog izan...1st commentator selalunya...

Nor Aishah said...

semoga dengan skop kerja yg mencabar ni dapat memberi rezeki yang mencurah-curah.. hehehe

iz-AnN عبداللطيف said...

aler...rindu ar kat ena nanti...uhukss

Mama Hanim said...

semoga semuanya lancar utk ena ye.. sunyi dunia blog ni tanpa ena..
hehe, agak2 cair x kena ayat cmtu? kihkih2..

Redbloodsnow said...

xpe xpe...nnti da mase akak bloghoppoing ler ea. buat mane² yg penting n patut dulu taw :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cam keja kat opis baru jerk...xpa kak..nanti ada kelapangan jangan xdatang umah orang lak taw...kot x..majuk nan akak..heheheh :P