Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 20 April 2010

Yeayyyy!!.. Sudah Kembali!!

Salam..
Hehehehe.. Akhirnye kembali juge mood ituw yg terbang entah ke mana tadi.. huk huk huk.. Tapi belum betul2 lagi mood nie sbnarnye.. tp bile dah bace kat kome2n yg ditinggalkan di n3 tadi.. rase terharu pula.. Thanks ye kawan2.. ^_^  SO, Chaiyok2x.. hehehe.. semangat utk diri sendiri.. Makenyer lahir la n3 nie...

TAPI Blm ada semangat nak celoteh panjang, just nak publish gambo si kakak & adik makan kat kfc malam tadi.. Mrmm.. bulan nie dah baper kali ntahhh makan fast food nie.. huhu.. sangat tidak bagus utk kesihatan.. Tapi malam tadi en. hubby nak cepat & kami perut dah jenuh nyanyi lagu keroncong!.. tu yg terjah jer kat kfc.. walaupun tak de keinginan nak makan kat situ.. Laporr punyer pasal.. abis juge la kami makan..  keh keh keh..


Tengok je la aksi si kakak makan!.. huhu


Nie pulak si Irfan, sibuk sangat nak minum.. Tp sebenarnyer.. main lebih banyak dr minum!!.. huhu.. Budak2 camtu laa.. tp ayam banyak juge si irfan ni makan..

P/s: lepas makan, terus ke edisi membeli barang dapur & keperluan dua beradik nie.. Yg Pasti senang la ati sbb perut dah kenyang.. Lalalala..

15 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

yeayyy jugak... hehe

erm, sedapnya makan kfc ye... dah lama tak makan... huhu.

Seronok tengok si kakak makan. berselera betul dia...

faris pun camtu jugak la. banyak main dari minum sampai habis basah baju kadang2 tu....

Bai said...

cedapppnya KFC!!!

ita cutevirus said...

huhuhuh... kire mlm tadi gantung kuali la yek... hihihihi... biaser la.. career women kan???

umialya said...

kfcpun kfc le.. janji perut berisi!!

Seronooknye tengok kakak makan!

IbuHakimHaikal said...

kfc...sedapnye..heheh..berselera anak2 mkn...

chugie said...

alhamdulillah.. dh de mood balik ye.. pasni sila update banyak2 k.. hehe

best pulak tengok kakak n adik tu makan.. lapar lagi lah.. adui!

mrs.ecam said...

kfc??? mcm dh lme jek x mkn...sbln leh g mkn skali due jek tp rsnyer bln nie x g mkn lg...nape ntah padahal ari2 lalu...xdek rs nk mkn kot...hekhek...ngado2

zue @ annaleeya said...

dah lama tak mkn kehepsi... selera kakak makan... mgkin baru berselera skang... yerlah baru sihat sket kan???

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Suke nyer tgk c kakak
ngan c adik tu mkn..
selera btul..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

budak2 memang suka makan kfc kan...cam sedap jerk tengok kakak nan irfan makan..

mamaaerish : said...

asyik jer diorg.... best kan?... tapi nafsu tidak pada kfc kali nih... x leh trima la... hu3

Siti said...

KFC ni walau dah byk kali mkn still teringin nak mkn lagi & lagi..sedapnya

mamalieyna said...

seb baik mai jugak mood pepetang ni..leh layan gak n3 ni..makan2 lagi! same la kita, mlm td layan mkn kfc gak..hehe..tp bezanya anak eina sleep lor..nekad tido je ats kusi, puas kejutkan takmo bukak mata..hehe..siang penat main ngn kakak aqish..hehe..so, elok mlmnya ngantuk sesangat la tu!

~Siti Hajar~ said...

bseleranya kakak anis mkn kfc...nyum nyum

btl tu kak ena, xelok mkn fast food ni tp kami ni dlm sbln xterjah kfc xblh, dr en suami ke ibu hingga la ke anak2 semuanya hantu kfc...camno tu?.. huhuhu

Redbloodsnow said...

beriyer jek muke dorg makan ek. comey jek ^_-