Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 28 April 2010

Wahhhhh.. Saper yg Punyer ni?



Yeayyy!!..


heheheh.. Tetibe jer suke yeh! Ena.. dah tak swing2 lagi terus merapu meraban kan.. hiks!!  N3 nie sepatutnye buat semalam.. tp disebabkan tuan umah ala2 ting tong jadi arini baru nak publish.. huhu..


Maaf la.. kalo ada yg rase tak suke & menyampah mungkin lepas bace & tengok.. Naper tulis camnie?.. 


Mai la kiter tgk gambo apa tu!!

V
V
V
V
V
V


 Nampak tak lambang Blekberi tu.. wakakakka.. jakun kejap!!

&

Zoommm sikit saper kah yg punyerrr!!
Lalala.. Ena yg punyer rupernyer..


* 2 hari lepas baru sampai umah.. tetibe en. hubby hulurkan bungkusan.. Ingatkan apa.. so, bukak la.. sekali terus terbuntang bijik mate sbb tak sangka en.hubby nak kasi adiah nie walaupun hari tu bukan besday, bukan juge tarikh keramat.


Memula tu ingatkan tepon menan utk si kakak sbb sekali pandang mcm tepon menan, pastu ringan jekk.. yerla kosong lom boh battery kan!.. sy siap leh cakap "ni tepon mainan yeh!".. hoho.. Hampeh kan sy..huhu.. upenyerr.. hp betul!


Huhu.. terus rase nak nanges ms tu sbb tak pernah mimpi pun nak dapat. Memg hp ada dlm wish list tahun nie.. tp bukan yg nie.. sbb tau memg sy tak mampu nak miliki sendiri. Maklum la kuli cabuk sajork!

Note:Org2 lain dah lame gune sy baru nak gune.. kecoh kemain!!! huhu

28 Ulasan:

MRS. K said...

BB? i loike...

SiTi said...

FuHhH...suKe2 syoknya hubby bg hadiah yg x dijangka...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

huhu.. best2.. tp i nak i-phone! sng nak sumbat celah2..sbb nipic..hehehe

Ain said...

wowwww, bestnyaaaaa.....

jaga lek lok blacberry tu ena.....

benda susah nak dapat ni ramai yang berkenan....

chugie said...

wah..bestnye ena dpt blackberry.. jelesnye saya..

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

saya tau perasaan itu sbb hubby belikan saya E71 masa fon saya rosak thn lepas.sgt gumbira sbb nk beli sndri pk 10 kali!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnyer dpt BB.. :)

nieda said...

tahniah, best dpt present mcm ni..hehe

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

best2..suka suka..:)

ena syok lah tu..dpt hadih istimewa lg..hihi..

mamamiera said...

bestnye cik abg dia..
black berry lg tuh..
zai dpt mnum blackcurrent je air rebina..
n kiut sgt2 lah picca dlm phone tuh.. ;)

sLEEping BEauty said...

syooknya dpt bb...
mesti senyum sampai ke telinga...
hikhiikk:)

Fara said...

bestnyer..

☆ lieya latif ☆ said...

wah wah ...cantik...suke gak ngan bb nie.....betenet yg syok tu ena....

seronok dpt suprise dari hubby cenggi ni kan..rase diri disayangi gitu....auww!!!~~

kella said...

ala... ena, kita pon takda la..
ok lah tu.. riuh...sebab hargai pemberian suami kan..
Alhamdulillah.. seronok kan dapat tu! hihihi..

~~*Lady Salwa*~~ said...

uih, dapat BB tu... merasa la jugak ye. sal ni bila la nak boleh pakai BB nih...

syioknyaaaa....

aiDieNa said...

Bestnyer Ena... sok² Ewan kasik adiah keta pulak.. saper tau! hehehe

suamihanyisterizuki said...

beshnye ena...xpe hany pon jakun...xdpt lg nk gune bb...main main org punye pon jadik ;)

Izan Ishak said...

ena... sgt best okay!

kalau izan mmg dah melompat2 setempat dah...

**izan pun xmampu nk pakai BB...pakai hp yg murah2 aje...

namakusuraya said...

WAHHH.. kak ina.. senyap2 ek.. yeahaa bestnyer!!! memang rezeki muurah betul kak ina nie.. hehehehe..

Lelord said...

waaahhhhh sgt best okey

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

amboi2..besnye dpt adiah..

BB ni satu je takleh buat..video call..huhuhu

mrs.ecam said...

wow bkn besday pong hubby bg BB ek...mantoppp....msti tdo pong snyumm jek ek...kikikiki...

~Siti Hajar~ said...

bestnyer dpt blackberry...bila la sy nak dpt ni...nak blk mintak dgn hubby gak la...hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak jugak..nak jugak...:P

Nana said...

wah beznye dpt bb.....cun arr gambo walpaper kt bb tu heheh

IdzaLia said...

wah.. best2...

ElyaElmo said...

saya tak gune lagi punn...teringin gak nk beli...:D

ita cutevirus said...

ok la tu.. dapat gak pakai.. cam ita pakai nokia sezen jek...
ena, leh tak mintak ewan belikan ita satu... ahahahahahahah.... :p