Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 3 April 2010

Tag Lagikkkk- Sepuluh Jer? Hehehehe..

Hohoho.. Naper tetibe gelak camtu? abis tu nak gelak camner ekk? heheheh..
Arini ari jawab tag agaknyer kat sini.. Mrmmm.. sebenarnyer dah agak lamer juge Tag dari Atan Athen nie.. Hu3x.. X per la lambat janji  berjawab kan! :P

Pasal apa yer tag kali nie.. 
Jom kiter tengok!!

Pinjam ye Atan!

Cara-cara:
Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..
Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

[#1] Siapakah diri anda di rumah?
 Seorang Isteri kpd suami, Ibu kepada dua org anak. Malah seorang anak juge pada kedua ibu bapa ku.. Seorang kakak kepada adik2 & seorang adik kepada 2 org abang & arwah kakak.. Seorang ibu yg tegas tapi penyayang

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Masih dengan title yg same.. bezanye rakan sekerja la kan!.. Seorang pendengar yg baik..Boleh berkongsi apa2 saje cerita.. Saling bantu membantu sesame rakan sekerja. Sy mudah bersangka baik tp ada org pandai mengambil kesempatan.. klu nak tahu lebih2 kene la tanye kat rakan2 sy ^_^ 

[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai  
~ Nak ke Mekah (x kisah la haji ke umrah)  
~ Nak bawa mak & ayah ke Mekah ( Haji) 
~ HPhone Baru  
~ Outdoor photography (with my family)  
~ Nak duk umah jer utk jaga & didik anak2 tp nak gaji mcm bekerja 
~ Mcm2 la nak.. 3 ari 3 malam pun x abis.. heheheh

[#4] Siapakah nama pasangan anda?
erlu ke ekk? Mrm.. Irwan ( x perlu penuh2 la ye!) Sowee..

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda 
~ Kuat bekerja utk kami
~ Caring  
~ Romantik juge sebenarnye  
~ Rajin memujuk isterinya yg kuat merajuk nie  
~ Rajin berusaha utk capai sesuatu yg dihajati  
~ Mcm2 la.. tu sbb sy sayangkan dia ^_^
[#6] Bila tarikh anda couple?
14 April ....

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda? 
Biarlah Rahsia 

[#8] Lagu tema cinta anda? 
Cahaya Cinta
[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Mrmmm.. Biarlah kami jer yg tahu.. hehehe

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain
x perlu la kot.. sbb skrg musim award dan kat dlm tu ade tag sekali.. so cukup la tu kan!..Tp klu ada yg rajin dan suka dengan Tag amat2 dialu2kan utk mengambilnya.. ^_^

Sori ye.. lamer utang tag nie.. Baru sekarang berbayar.. huhuu..





6 Ulasan:

Adlina Husaini said...

wahhhh design baru and serba biru! i likeeeeeeee =D

Ena said...

Adlina,

Ye ker? Thank you.. :)

mamalieyna said...

hehe..jwb jgn tak jwb..seb baik memahami eh..eina pun mls nak tag sesapa, suh volenture je sapa nak buat..hehe..

mmg byk kalo nak list sume keinginan kan..^_^

Ena said...

Mamalieyna,

tu la eyna.. kalo ade yg nak jawab pasni buat jer la kan.. hhhee..

Atan Athen said...

wow...serba biru...biru mate hitam ku....kak ena punye layout baru cantik

Ena said...

Atan,

ye ke?
thanks ye.. :)