Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 11 April 2010

TAG-KASUT KEGEMARAN KU


Salam..

Sudah msae nyer sesi menjawab Tag yang di beri oleh Chugie.. berkenaan dengan peberet shoes!..hoho..

Sy nie rasenyer tak la banyak sangat kasut sbb sejak dah kawen nie dan kebetulan en. hubby yg bz je.. tak selalu dapat kuar jenjalan nak p sopin moping lagikkk.. sesekali kuar pun selalunyer mencari mende2 yg wajib setiap bulan.. 

Tp nak cari kasut ke seliper ker.. jarang dahhh.. Kalau ada pun biler dah perlu sangat.. hohoho.. yerla selagi boleh pakai..sy akan pakai.. Lagipun kaki sy yg comel nie terhad la dapat sarung.. huhu.. selalu pening paler nak pilih.. Kdg dah berkenan tetibe x der saiz pulak.. ciann kan! huk huk huk..

Nie kasut ker? hahahha.. 

Rege: RM15.00 sajooorkk!!
Tempat beli: kat kedai abang mase balik kg dulu... yerla skrg ngah pemes gak seliper nie kan!.. ahaks!!
Jenama: Ntahh la.. Main beli jerr.. hehe.. Sy tak pernah kisah brand apa.. janji sy rase selesa memakainya.. :P

  • Naper sy amik gambor seliper kat atas tu? ye! tu la seliper yg sy selalu gune waima ke opis, pasar malam.. kat umah.. hoho.. serba gune betul la kan!.. Sy sgt selesa sarung selipar nie.. Tak tau la naper.. Tp sgt SELESA..buat mase nie la.. Mesti ada yg gelak guling2kan tgk seliper nie!.. Tak per.. sy tak kisah.. ^_^

  • Tp kalau ada apa2 function ker kene masuk meeting ker.. kene p Pejabat Menteri ker.. sy sarung la kasut yg formal. tu pun jenama Vincci ajooo.. hohoho.. sy kan simple punyer oreng!! ekekekke..

  • Kasut semua dok kat opis.. heheh.. yg ade sandel nie jer.. ade la lg kat lam kabinet kasut tu.. tp battery camera tengah charge.. tak dapat la nak amik. hohoho..

*so.. aku nak tau jugak ler ape kasut kegemaran teman blogger ku ini..

Mamalieyna, Ieda Al-Habsy, MamaMiera, Pot Pet Mek Rose, Mrs. Fiza@ MamaDarwisy, Ummi AFD or Salwa, Redbloodsnow, Siti@ Teratak Ibu, Siti Hajar, Adlina Husaini, Nana Ibu Damia, Mama_Aqish, Siti@Zuarcity, Asha, Echa, Iz-AnN, Ita Cutevirus, Aidiena, Purplelicious Love, Kak Nida, LIPs, Izan Ishak, syuhada kamal,  dan buat semua yg belum pernah jawab tag berkenaan nie..Sila la Ambil ye!!

11 Ulasan:

Ain said...

ain pun kena tag nie....

tapi tak buat lagi....

segan nak tunjuk selipar buruk ku....huhuhu....

~~~ kay ~~~ said...

salam,
selamat berhujung minggu!
(^_^)

chugie said...

heheh... thanx sebab menjawab takku itu..

Ena said...

Ain,

jawab jer..

ena pun publish selipar buruk tu.. hahhaha..

Ena said...

~kay~

selamat berhujung minggu kak.. :)

Ena said...

Chugie,

hehehhe...

~Siti Hajar~ said...

alamak kena lagi...aritu pya pong belum jwb lagi...btambah lagi lor hutang sy dgn kak ena...huhuhu

insyaAllah ada masa sy tayang kasut buruk sy pulok...

Izan Ishak said...

ena...nama izan pun ada ye...
hoho...kasut ku pun buruk aje...

**tak ke mana2 ke hari ni ena?

mamalieyna said...

no 1 nama kita ye..huhu..sama la kita ena, suka pakai kasut sampai lonyai, baru beli baru..herm..tunggu eh, nnti kita jwb! hehe..

best apa sliper ena tu..eina ni pun teringin nak beli kasut gitu jer, kt paso banyak la ni..comei kan+selesa!

kakpah said...

salam hujung minggu. Kakpah susah nak cari kasut. Semua tak pekenan hikhik..

MAMASYAZA said...

nasib baik akak tak kena tag ni, malu nak tayang kasut buruk akak. tp selalunya kasut owang pompuan, murah2 aje tp cute, nice, cantik