Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 26 April 2010

Swing Swing!!



Bile lain tenet dah ok.. puan tanah kedaung nie pulak yg tak ok.. Tetibe jer paler nie ting tong.. Dah rase dari petang tadi.. Ingat lepas mandi & solat ok la.. Tapi  makin berat pulak rasenyer.. huhu.. Dah lame tak sakit paler camnie.. Sesekali datang terus jd swing2 gituw.. 


Mcm biase juge.. en. hubby baru jer keluar.. Pukul berapa pulak la balik nati.. Kesian kat en. hubby tu. Masenye sangat pack!.. Kejap aje mase di rumah, kalau ada pun ngadap lappy untuk edit gamba pulak. Tadi nampak sangat letih tapi sebab dah janji dengan seseorang di Kelana Jaya, kene tunaikan juge la.


Sy pun rasenyer kene tido awal juge la.. Tp nak settle kan bekalan anak2 untuk ke rumah pengasuh dorg esok pg dulu dan keje2 yg sewaktu dengannya. Si adik dan kakak sekarang tengah syok layan Upin Ipin. Hari2 layan kartun tu.. Tp sy tak kisah, asalkan jgn sampai si kakak terjumpe remote astro pulak.. Kompem dier cari channel astro ceria pulak. Lepas tu..hagemaru lagi.. hoho.. So, kene cecepat la sorok kan!.heheh

K.. la.. Daaaaa..

10 Ulasan:

maya amir said...

kene bwk2 tido cecepat tu kalau kepala dah ting tong..

salam perkenalan:)

chugie said...

amboi.. dalam kepala yg ting tong pun sempat gak awk update entry ek!

blogger tegar betul lah!

MAMASYAZA said...

cepat2 makan ubat, takut nanti melarat, pastu trus tdo...rehat2...insyaallah hilang le sakit lepas tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Maybe Ena x cukup tido kut..byk kan berehat..

Izan Ishak said...

hai ena...
jgn lupa bykkan berehat...ena selalu ke kena sakit pale camtu?

mamalieyna said...

sesekali swing2x.. ye..tp swing2 ena mau gak bukak lappy..kalo eina ni, huh..jgn harap la..hehe..

*mlm td taktau nak layan citer apa gk, arif sleep awal, mamanya bukak CD citer Niyang Rapik. dah la tengok sorang2..best gk citer tu..^_^

IdzaLia said...

jaga kesihatan ye.. take care..

Redbloodsnow said...

alololo...cian die.

Syuhada Kamal said...

ciannya..swing2 gitu..ntah ade apa2 kot..hehe..rehat2kan diri k..:)

Mama Hanim said...

hai ena..pening2 lg ke hr ni? rehat2 ok.. boring la klu ena xde n3..hehe..