Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 22 April 2010

SEPI

Hehehe..

Pasal apa tajuk n3 sepi ye? huhu.. Xceli memg sepi la arini.. sbb sy ditinggalkan kesorangan kat lam opis nie time nie.. yer la naper? sbb dorg semua p meeting. Awat sy tak p? sbb sy kuli jekkk.. dorg tu bossss!!..hoho.. yer ker? 


Tak la.. takkan semua boss kan!.. mrm.. exceli, sejak caw lain dah masuk sini.. dah jadi lain unit dah kat sini .. Opismate yg sebelum nie dah masuk kat caw lain dah.. & di bangunan sebelah ni. Sy? sy sebenarnye belum di arahkan ke mana2 lagi.. 


Maybe this week adalah last week utk sy berada di bahagian nie.. sob sob sob.. sy mungkin ke Unit Budget pulak!.. Tak per la.. sy pun teringin sgt nak buat mende baru.. sbb memula masuk sampai skrg sy buat mende yg same jerk.. tak berkembang langsung.. perut & pipi jer yg makin berkembang.. hua hua hua..


Seriously, memg sy agak bosan dengan environment baru (lom terbit bibit cinta..kui kui kui) nie.. sbb kawan2 lamer cume tinggal 2,3 org jer.. yg lain semuanyer org baru.. Yg baru lebih ramai.. Sy rase mcm sy pulak jd org baru kat sini.. huhu.. Tp boss sy penah cakap dulu nak sy kekal kat atas nie sbb susah la kalau semua org baru kan!.. Tp susah kot sbb dgr2 post sy nie dah tak der lg kat atas nie (dulu Bah. Khidmat Pengurusan). Tapi kat atas nie.. bos2 besar semuanye.. Sy sebennaryner pernah mohon utk ke luar dari sini, tp tak di layan pon.. huhuhu.. Harap2 desas desus yg sy dengar tu betul la sbb sy memg nak keluar.


Ok stop la menceceh.. tu yg biat n3 sy meleret2 kan!..


Mai kiter layan picture opis yg tak daakkk org tu..

See!!! Kosong kan!.. tinggal kerusi meja jer.. yg lain yilekkkkk!!!


Sy tak amik semua la tempat duduk kat sini.. jenuh la nak amik semua kan!.. huhu.. 


Psssttt!!.. nampak tak pc yg ade header blog sy tu? ha tu la work stesyen sy.. Memg tengah tonggang langgang sbb malas dah nak kemas sbb nanti nak kene pindah gak kan!.. so, sy biarkan ajer la..hoho..

20 Ulasan:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

huhu ooo...main snap2 ye dlm opis.. haha.. jgn snap2 nti tersnap han.. plk..hehe

SiTi said...

EmMp...MmG bOrINg KaN kAk KLo dI kELiLinGi dGn OrG BaRu...KiTA rAsa x sOnOk jE nAK BeKeRJa...BkN aPe..MaSiH bElUm KeNaL AnTaRA sAtU sAmA laIn...

* MaSa org xDa nI LaA BolEh mENg'UpdaTe" bLoG..huHUHu

aiDieNa said...

Mohon keluar ke mana Ena oiii... kita kat sini pon cam org baru.. sbb org baru lagi ramai dari org lama... huhuhu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah memang sepi tol la...jom datang opis kiter join wat payroll kat sini k...

mrs.ecam said...

ish x kn tnggl sowang2 dlm opis...x tkot momok ke??? kui3 mmg x besh klu rmai org br tnggl kt jek org lme sbb kang rs kt plak cam org br kt situ...uhuhuuhuhu

☆ lieya latif ☆ said...

laa sian ko ena...sunyi gitu..tapi syok gak tu...leh mulau jap hik hik hik

oo nak reshuffle ke .... sonok gak buat keje baru, tapi tu laa nak kene sesuaikan diri ngan environment baru la plak...

*Dak kecikkk* said...

Kak ina,berblogwlking la konpem xsepi lagi..he3..
Nice,nampak kemas je meja work kak ena..:)

mamalieyna said...

sesekali sepi, key gk tu, leh layan blues..eh layan blog! :p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita pun bosan gak kak kat opis nie..sebab internet nie..kejap ok kejap ko...huhuhuhuhu menguji kesabaran betoi..

Nor Aishah said...

Boring ye.. tapi takperlah bila tak der org kat opis boleh terjah2 blog kengkawan satkan.. hehehe..

chugie said...

best lah kalau camni na.. org takde, bleh nengok2 blog kn? huhuh..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik tempat keja Ena..
Buat keja pon tenang jer kan.. :)

Siti said...

hehe..siti selalu jd cam ena..tinggal sorang2 kat opis...hahaha...

oo..sellau la ena kena pindah2 unit yer? takpe, leh cari pengalaman baru kan.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ooo p meeting...ingatkan sebb gaji semua ilang..wekkeke

mamamiera said...

alah xpe na wehh...
tpt baru mesti kite rasa janggal sbb kite biasa dgn suana yg sblm tu..
nnti lame kang biaselah tu.. ;)

ita cutevirus said...

huhuhuh... ita pon da mintak tukar.. tp, tak dilayan... katenyer ita bukan pekerja bermasalah yg perlu ditukarkan... boleh gitu??? sampai bile nak sok satu tempat je kan?? nak gak rase tempat laen... tak berkembang otak ita tau... badan je yg berkembang... ahahahahhahah...

Adlina Husaini said...

ena, memang setiap orang dapat ke tempat hang kot tu? jelesnya..ina letak dalam almari je, takpun hang kat belakang kerusi kihkihkih..

officer pun dok dlm partition ke??kat opis ina ni..kesian kat pegawai2 baru, kena duduk sama dgn clerk sbb bilik dah penuh..plan nak buka semua bilik bagi jadi open space tapi tak relevan sebab each unit da rahsia kewangan yang dijaga..maklumlah bahagian jaga loan kerajaan..

nieda said...

sabar yer, nanti dah dpt tempat naiklah semangat tu..org xder boleh blogwalking..hehe

~Siti Hajar~ said...

sunyi sepinyer opis akak, mesti boring kan? xpe kalu boring terjah la blog...hehehe

mmg btl la kak ena, bila dah ramai org br masuk tmpt kita rasa cam kita plak yang org baru...huhuhu...sama la dgn sy ni, ramai bdk baru masuk ganti staff lama, berpuak2 plk tuh...aih..sob sob sob..

鳳梨酥Blue said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社