Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 10 April 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI



BEN ASHAARI. 


Mrm.. ramai yg dah wat entri pasal nie.. Sy pun nak juge la..heheh.. Yer la Saudara Ben sudi nak mempromosikan blog blogger baru.. Haaa.. blog sy nie pun masih baru lagi kan.. Jd teringin juge la dipromosikan Secara Percuma!! Percuma Okeyh!
^_^

Kalau kawan2 berminat, boleh klik la SINI.

*
*
*
*

Sy nak sangat BEN ASHAARI jelajah ke sini kerana:

1. Nak tahu apa Pendapat beliau tentang blog nie.. "Teratak Milikku"

2. Adakah Entri2 dan Cara Penyampaian sangat menjemukan? Yer la nak tahu juge kan! ^_^.. Maner tahu kalau2 sy syok sendiri jer selama nie.. Huhuhuh..

3. Apa Idea yang boleh Ben kongsikan untuk menarik lebih ramai reader membaca dan mengomen di sini... Kalau readers just singgah baca jerk TAPI tak tinggalkan JEJAK mesti ade yg tak kene kan!


4. Apa yang paling PENTING nak Tambah lagi kenalan di alam maya nie..


Thanks.. ^_^

2 Ulasan:

kakpah said...

kakpah je lah yangn jelajah blog ko ni ena.. hehe..

dah makan malam?

Ena said...

hehehe..

terima kasih kak pah.. :)