Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 23 April 2010

Salam

Salam Pagi Jumaat


Hehehe... Naper kawan2? suspen yeh! tajuk n3 malam tadi tu..kih kih kih.... Saje je kasi suspen sikit.. Baru cepat sikit nak klik2 kan!.. hihii.. 


Pg ni sampai awal juge ke opis tp mate tersangat mengantuk. Sy toleh kanan & kiri opismate yg lain belum sampai lagi. So, sy mcm biasa la on kan pc, buka la Teratak MilikKu nie.. then jengah2 la blog kawan2.. Sekali bile nak leave comment jekkk keluar la "error" sy selalu tu.. Ada mase ok.. tp banyak yg tak ok.. Sudahnye jd silent reader la tadi.. Bile mcm rase boring jek asyik keluar mende tu.. sy pun apalagi... Tidoooooo la kejap.. Sedar2 jer ngam2 pukul 8.00 hehhehe,, pandai kan timing.. lalala..


Kawan2 dah sarapan ker? Sy nak p sarap jap la.. ade org baik ati belanja sy makan bekpes pg nie.. Tp tak tau lagi apa menu nye.. Semalam kawan2 blogger dah belanja cekodok kan!, pastu ade pulak member lame kat opis nie yg masuk balik ke sini belanja makan bekpes lagi.. Yahoooooooo.. So, semalam & arini nye bekpes tak yah pk dahhhh... Alhamdulillah..


K la... Jumpe lagi... 


Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  ^_^

7 Ulasan:

Bai said...

bestnya ada orang blanje makan. saya makan biskut jacob je :D

Ena said...

Bai,

alahai..ciannyer..
x per.. biskut jacob tu elok utk kesihatan.. :)

mamalieyna said...

kita pun takde org nk blanje bekfes, makan biskut je ngn ayep kt umah td..hehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kita bekpes roti jer pg nih.. :)

SiTi said...

wah...SeMpAt LaGi TiDo...HuhUHu

☆ lieya latif ☆ said...

murah rezeki ena...syok tul asek ade org belanje jek.....sape nak belanje lieya nie heheheeh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah murah rezeki pagi2 dah ada orang belanja..nak jugak..hehehehhe