Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 30 April 2010

Salam Pagi Jumaat


Alhamdulillah.. Jumaat datang lagi


Mcm semalam juge.. sampai ops awal sikit.. sikit jer la kan.. hehe.. mrmm.. dalam paler mesti kene update dulu sbb kangg dah tak sempat.. Kat umah pun malam tadi tak sempat nak on pc.. si irfan belum baik lg.. Merengek jerkk.. so, melayan dier jer la.. Sudahhh nyer tertido la kami anak beranak.. huhu.. Tapi bile bangun pg mesti badan dah sejuk & tak demam dah.. Pandai kan irfan.. dier kasi ummi dier p kije.. dah petang baru dier demam balik.. heheh.. Hope dah balik sepenuhnye la.. K, tak mooo ulas panjang2 pasal tu.. boring pulak..hoho.. Iyerla.. cerita yg same jer.. :(


k la.. nak sambung ngemas nie.. ntahhhh! macam banyak benor pulak barang nie.. Tak juge siap2.. huhu..

17 Ulasan:

SiTi said...

SaLaM pAgI juMaAt KaK...IrFaN xNaK KaSi mUmMy DIa RiSAU tU..tU SbB dMaM tiME MuMmY aDA jE..HUhu

Lelord said...

salam jumaat yg ceria...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Slmt pg jumaat..
Selamat berkemas!!

iz-AnN عبداللطيف said...

selamat pagi ena...jom p jejalan jom...

eT said...

salam jumaat jugak...:p

ita cutevirus said...

salam jumaat jugak.. ewan OT la gamaknyer ek.. da nak ujung bulan 4 ni bertambah bz la die...

ita paling malas ita berkemas utk berpindah.. adess... camnela nak pindah jabatan nanti ek?? harus jugak diangku gune lori.. ahaks..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

kak!napa la 1mei tak jatuh hari ahad ke! kan sng cuti hari isnin..uwaaaaaa... hugi betoi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat pagi akak...alhamdulliah irfan dah semakin sembuh walaupun tidak sepenuhnya..mudah2an irfan kembali sembuh sepenuhnya nanti k..baru la best skit cuti kan..take care irfan..jangan lupa makan ubat ye...muahhhhhhh skit kat irfan..

☆ lieya latif ☆ said...

salam jemaat ena...

lieya ni menghitung mase jek, petang kang pas abis keje nak balik johor heheheeheh

Mama Hanim said...

salam pagi jumaat ena.. semoga irfan cpt sembuh ye.. take care..

chugie said...

Salam hari jumaat ena.. irfan tak sihat ye.. alahai, sian die.. hope to get well soon.

selamat hari buruh juga esok!

Nor Aishah said...

salam pagu jumaat yg ceria.. harap irfan dah tak demam lah ye..

Nida said...

Irfan anak yang kuat.... selamat mengemas dan bertugas :P

Redbloodsnow said...

Wahhh rajin...meh tolong kemaskan tempat zie gak meh

LIP (^_^) said...

selamat berhujung minggu in advance ye..

kakpah said...

kejap kejap jumaat. kejap kejap jumaat. Tau2 nanti dah hujung tahun. cepatnya masa berjalan..

selamat berlibur dihujung minggu dan selamat berkemas.

hajarus said...

salam jumaat k.ena & selamat sambung berkemas... harap la irfan sihat sepenuhnyer :)