Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 2 April 2010

Rezeki Sampai Lagi!!!


Yeayyyyy!!.. tersenyum sampai ke telinga nie tau.. sbb rase seronok sangat tetibe adiah yg dijanjikan telah pun sampai.. Semalam adlh ari yg bizi kan.. tetibe PAR anta dtg kat meja.. suh sign.. pastu, members opis pun bising la, then kate camni: 

wahhhhhh!!!.best la ena ..semalam(dr Zie) dapat bungkusan, arini pun dapat lagikkk!!.. Share la!!" kate dorang.. So, sy yg dah boleh agak dr seiapa tu saje je la nyakat dorang balik.. " yerla skrg nie ade peminat misteri, tu yg asyik dpt adiah jerk!" hehehehhehe.. Jgn marah ye B!! Peace!!!.. Ala hubby dah tau dah pasal nie..maklum la org yg teruje dapat adiah haruslah kecoh2 ckp kat hubby & dier la org pertama yg sy bg tau pasal nie.. hehehe.. Pastu sy ckp la balik kat dorang "nak share boleh.. amik bau jer la yeh!..utk arinie (semalam) Tp seyes.. memg baunyer sgt wangi okey!. Lalalallala.. Ecececehhh!! 

Pastu sy sambung la wat keje balik!! hehehe..
Utk Siti.. Thanks ye Siti.. Sangat seronok dapat nie.. Nie yg buat rase nak terus join contest pasnie.. Tp sebenarnya selama nie dok join tu sesaje jer nak memeriahkan contest!! X fikir utk menang pun sbb penyertaan kan banyakkk.. Tp klu dapat Alhamdulillah.. Ecececehhh.. dah gaye artis kasi statement pulok!.. Ahaks.. 

K.. dah dah.. panjang pulok mukaddimah!

Jom kiter tgk apa kah adiah nyer yg rasenyer kawan2 dah sedia maklum apa adiah nye.. Yerla kan Siti dah tunjuk kat blog dier.. hehhehehe..


TQ 2 City-Link sbb sudi anta nie.. Bagusnyer Siti nie sbb leh kasi berasingan.. Satu lam kotak satu yg cam lam gambo tu.. Thanks again ye Siti.. ^_^




Tadaaaaa.... Cantekkkk kan!!!..


Pandangan dr Atas ye kawan2!! hehehhe..


Pdgn dr Depan pulak!! Jakun sungguh kan ena nie.. hahahhaha..


Sanagt wangi okes Tiger Lily Fragrance Sachet nie.. Terus letak lam lemari baju kat umah malam tadikk.. Ya Allah.. semerbak baunyerrr... Sgt2 suke dengan bau nie.. Pandai Siti pilih kan! ^_^


Inilah adiahnyerrr!!!... Sgt teruje tau!!.. Berbaloi2 dapat nie.. hehehhehe..


Utk Siti: Moga Sentiasa di Murahkan Rezeki Ye!.. ^_^ 
Terima Kasih Sekali Lagi!!

20 Ulasan:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

wow!cantiknya..suka sgt koleksi lovely lace kan..sejuk je mata memandang! tahniah lg sekali!;)

mamalieyna said...

waaah hadiah yg menarik ttuuu..bestkannn!! hehe.. sama la kt opis eina ni, asyik2 eina je dpt bungkusan..(takde la selalu sgt, tp kerap compare ngn org lain kan..hehe..) Alhamdulillah rezeki, ni yg tmbh berkobar2 nak join apa2 contest ni kan..! chaiyok2x..!

SiTi said...

TaHniAh KaK... bEST NyA dPt HaDiAh

~Siti Hajar~ said...

tahniah kak ena..mesti muka kak ena tu berseri2 2 3 hr ni sbb dpt hadiah berturut-turut...hehehe...cantik hadiah dr siti tu..

Siti said...

Waa..dah dpt yer. Lega hati sebab Ena suka. terima kasih sebab memeriahkan contest yg siti anjurkan. :)

ita cutevirus said...

wangi... wangi...
da rezeki ena la kan?? asal dapat prezzie musti kesukaan punyer.. hikhikhik...

mamaaerish : said...

tahniah.... canteknyer... i lioke... :)

namakusuraya said...

kak ina masuk contest apa?.. best nyer.. nak masuk gak ler.. ajar ler (",) hehehhe

Ena said...

Fiza,

Thanks again ye fiza.. :)

Ena said...

Mamalieyna,

sgt menarik adiah tu eyna.. sgt2 sukeee...

tu la tengah semanagt nie.. heheh..

Ena said...

Siti,

Thanks ye!

Ena said...

Siti Hajar,

heheheh.. senyum sampai telinge dah nie tau!..

Thanks :)

Ena said...

Siti:

Dah dpt smlm.. tp x sempat nak jengah blog pun.. nie pun dah draf malam tadi.. dah tinggalkan komen kat blog siti dah pg tadi sblm n3 nie kuar..

Thanks again ye siti.. :)

Ena said...

Ita,

Tu la.. semuanya memenuhi citarasa ena la ta.. pandai kan dorg kasi adiah.. hehehe

Ena said...

MamaEarish,

Thanks ye.. :P

Ena said...

Su,

kene update blog selalu & rajin blog walking ke kawan2 blogger.. nanti leh tahu klu dorg buat contest.. nanti akak ajar su ye camner nak join contest.. :)

Syuhada Kamal said...

wah! cantiknye hadiah..mmg berbaloi2 ena join contest tu..hehe..papepun tahniah yer..:)

Ena said...

Syuhada,

Thanks ye..:)

AISYAH HANI said...

Bestnya dapat hadiah lovely lace.. Bau LL ni memang best & wangi sangat..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah patut la wangi..lovely lace..harus semerbak kan bau dia..suka nyer..cantik la kak...anyway tahniah k..