Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 29 April 2010

PENGUMUMAN!!


Heheheh..

Buat kawan2.. sekiranya sy tidak dapat menziarah ke umah kawan2 sepenuhnya.. harap maafkan la ye.. arini & esok sy kene packing barang sy utk ke tempat baru.. Barang sy agak banyak la.. dengan fail2 yg tonggang tergolek sy nak kene pack.. huhu..


Jadi, janagn amik ati ye kalau adde yg tak sempat sy ziarah.. Dah free nanti sy singgah ye!.. nayak juge n3 umah kawan2 dah sy tercicir nie.. huhu..


Sy akan cube toleh kanan toleh kiri untuk singgah2.. hehehe

11 Ulasan:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tak pe kalo tak sempat singgah biar kita yang datang jengan & say...assalammualaikum....nak pindah mana tu???

Ain said...

ofis baru dah siap renovate ke??

syokkkk la nanti....

~Siti Hajar~ said...

xpe kak ena dahulukan apa yg penting...nti kat rmh berblogging puas2...

*slmt berpindah meja..hehehe

ita cutevirus said...

takpe..
ita tunggu... huhuhuh..

AYU said...

tak pe...faham2...da siap nanti singgah le selalu

SiTi said...

no PrOb lAa tU kAK..nNtI dAh FrEE LeH TerJaH LaGi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

no hal akak...tapi nanti klu dah xkebizian tue..jangan lupa singgah taw..klu x..majuk laa..hehehehhe :P

chugie said...

ehehe.. wah, bz ye ena? xpe.. p lah buat keje dulu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mesti BZ kan..Kita paham gak..
buatlah dulu keja.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kemas2 dulu nnati dah duk tempat baru jgn lupe jenjalan ngeeeee

me suya said...

kak ena pindah eyh...
huhuhu thnx jenguk blog suya..
suya xg jalan2 la kak..
esok still ade satu paper last sem ni
doakan suya k
mama datang pun sebab nk anta kereta
untuk praktikal nt..huhuhuhu
anyway suya da siap kemas..
wink2