Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 30 April 2010

"MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY"


NOTE: ENTRY MELEKAT NIE!! SILA SCHROLL KE BAWAH UTK ENTRI TERKINI YE!! 

*********************************************

Salam..

Nak join giveaway mcm kat bawah nie la.. mcm best jer kan!.. 
Hadiah pun menarik!!


 
Jom join sesame kawan2!.. Klik la kat Sini utk join & lihat syarat2nya ye!

11 Ulasan:

Nana said...

good luck kita xjoin lg yang ni ehehe tgu last mnt nanti

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

gud luck mek na..:-)

ape cerr mandi air terjun tu?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck akak... klu memang nanti jangan lupa orang nyek..hehehehehe :P

Echa said...

heheheh.. tq sbb sudi join ye ena... saya dah singgah sini... gud luck k...

chugie said...

good luck2!!! hehe..

eT said...

gud luck jugak..hehe

Redbloodsnow said...

gud luck dear :)

Love Says it All~ said...

check out the latest dates for makeup classes!!!

APRIL

24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

MAY
8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

kakyong said...

heheh, kakyong pun dah menjengah ke blog tuan empunya contest... nanti kalo ade mood leh la buat n3....

cik EPAL said...

good luck :)

baincardin said...

Jom layan E Series...(tgh berangan nih..hehe) ^_^'