Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 14 April 2010

Mrmmm??



Salam..


Arini agak bz.. bz ker? ker buat2 bz!.. kui kui kui
Tak la.. tak la bz maner pongg.. wat2 bz jer.. Muahahahha

Td pg g bekpes dulu ngan bunga cinta lestari..
Caye ker? ker bunga t**k ayam!
Stop2 merepek.. sy pon x tau naper sy merepek nie..huhuhu..
Td p bekpes ngan buah hati pengarang jantung pisang intan belian dan yg sewaktu dengannya..
See!.. merepek lagi kan si ena nie.. huhu
Saper tu? en. Hubby la.. hihihi..
errkk? nak kene tulis gak ker?

Arini hubby cuti.. so, p la bekpes jap.. 
Kalo tak kan susah nak bekpes sekali kan!
Sbb bekpes dua tiga kali.. hehehhehe
Yerla.. lain2 opis.. mesti la susah nak bekpes sesame..
Sambil makan sambil nyembang tak perasan 
dah melebihi waktu yg sepatutnya.. huhu
Cam org bercinta lakk gayenyerr..
Boss! jgn mare ye!.. 
Ececehhh!!.. cam boss bace lak blog nie.. huhu
Tak der maknenyer la.. huhu

So, terus lari lintang pukang.. ye ker? keh keh keh
Tak la.. tp langkah ala2 rentak seribu..
Camner tu? Pk la sendiri.. ngeh ngeh ngeh

K..k... ye! ye!.. sy masih lg merapun meraban nie
Sy stop dulu la.. Ntahh apa2 nye n3 pg nie..


Daaaa...

Note: tak tahu nak wat tajuk apa daaa.. tu yg tajuk pun ala2 kompius!!.. huhu

16 Ulasan:

QuEeN Of 2 Heroes said...

mornink kak! nak cepat2 tu sib baik jumpa jln p opis..gurau je..hihi..:p

ita cutevirus said...

fuuuhhhh... bestnyer dating... hikhikhik... jeles ai taw...

Izan Ishak said...

hai ena...skali skala dating mmg best kan!

~~*Ummi AFD*~~ said...

amboi, bekpes berdua2an ye... dah lama sal tak bekpes berdua2an ngan hubby...

sama la ngan sal akak. tak busy sangat pun. tapi buat2 busy je... hehe

mamalieyna said...

time camni je ada kesempatan nk berdating bf ngn en hubby kan..^_^..hehe..langkah seribu yoo..

orait g wat kije dl eh ^_^

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

huhu.. kami lagi la xboleh bekpes sekali..dan jauh sekali nak bekpes sesam kalo ari keje..uwaaaaaaa... monink!!lmbt dah baru nk monink!

Nor Aishah said...

wah.. dating dipagi hari.. best3..
kadang2 dating ngan suami lagi best daripada zaman cintan cintun dolu2kan

hajarus said...

samat pagi k.ena... amboi bekpes sambil dating2 ngan en hubby yer... ;d

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhahahahah motip lepas dating terus merapu meraban nie... :P

Siti said...

hahaha..adoi..gelak siti baca ni ena...
siti ni mmg takde harapan nak bfast sekali ngan papa..keja sorang timur sorang barat..hahahha

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

romantika d amor btol la kak ena ni..he..he..

miemiey said...

morning...story yg best di baca..suka hatinya dapat mkn with hubby sampai lupa nak p opis yee..hehehe.....

~aSFaLiZa~ said...

yg baca pun mcm konpius

chugie said...

aha.. agak konpius tp layan kan je..

sy pun penah buat aktiviti bekpas ngn HB, selalunye sabtu lah.. n dah tentu masuk lambat ke opis.

☆ lieya latif ☆ said...

alah lieya jeles nie....hik hik hik

ena cuti ar sekali...baru syok..leh gi dating berdua2 an heheeheheheh

MAMASYAZA said...

amboi,mentang2 le dpt b'fast ngan hero tercintan...trus n3 jadi meraban semacam...happy sgt la tu