Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 8 April 2010

Model Pokok Lampu?

Salam..

Hehehe.. saper la yg jadi model pokok lampu tu kan!.. hik hik hik..
Haaa... nie la entri yg bersambung tu.. actually gambo nyer x la banyak maner lagi pongggg!!.. saje je nak panjangkan citer.. heheh.. jangan mare.. yer la.. kan kalo letak semua gambo.. n3 jd panjang bebenor lak kan!.. so.. kasi la pendek sikit.. hehehe..

Nie la model yg perasan model tu.. model pokok lampu pun jadikkk la.. Kalo kat luar nun tak layak ponggg sbb katik bebenor.. hohoho.. btw, sy tak pernah pulak verangan nak jadi model cam Nasha Aziz tu.. Memg dier layak la kan!.. lawo bebenorrr kan! kan! kan!

Meh tengok ruper org perasan model kat tiang pokok lampu tu..
V
V
V
V
V
See!! betul kan!.. baik punyer landing kat tiang pokok tu.. naper sy kater tiang? sbb batangnyer adalah tiang besi sebenarnyer (ke salah erk?).. huhuhu..
See!!.. tegak cam tiang pokok tu gakkk.. keh keh keh!!!

Samer gak nie.. model sakit pinggang!! kui kui kui..

Mrmm.. tak tau la naper hubby suke amik gambo cengginie..
 
 Disebabkan nak juge posing tu.. terpaksa pegang si irfan tu sbb kawasan tu dah cam bukit, menurun ke bawah.. kalo dilepaskan tak pepasal si irfan tu tergolek ke bawah.. aishhhhh!! bahaye wooooo!!
Alamakkk.. flash tu dekat sangat la pulok.. tu yg muke pun x clear daaa..

Nie.. last picture sblm balik.. hehe..

Note: Seronok tau.. nanti kawan2 yg blm p tu.. ader mase p la ye.. tak rugi sbb bukan kene bayar pun.. masuk percume okeyh!.. Oh ya.. tempat nya di Shah Alam dekat ngan Uitm tu.. Senang jer kan!.. 

Daaaaa.. ^_^

21 Ulasan:

Bai said...

amboi...kemain lagi :D..neway cantik!

SiTi said...

SyOk nYa KaK...rI tU aDA JUmPa KaT BlOg yG dIa pUn G sItU...tPi SitI X tAu kAt mNa TeMPaT nYa...

deKaT dGn UiTM sHaH aLaM yE kAk..?? ApA nMa TmpAt tU?

lEh AjAk HubBy G SnA..huhHuU

mama tisya said...

cun la model tiang lampu...bila ntah nk smp i-city ni

Ieda Al-Habsyi said...

ekekeke!! ena, ieda tgk cam kat luar negara pulak, pastu kan background ena ni ada turun salji, cam ena tgh main salji pulak, hehe :)

mamalieyna said...

huhu.. makin bertmbh2 kejelesanku.. ^_^

bila nk p ntah! en suami ni..liat tul nk bwk pi!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

amboi jelesnya!!lawo lah!! :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya kak...teringin la nak pegi nanti nak ajak la jugak en shukri pegi..heeheheheh

mamamiera said...

lawonye picca2..
pndai laki hang snap u..
pic budak2 xde ker yg molek2..?
nak gak tngok.. share ler..

~Siti Hajar~ said...

model tiang lampu pon tiang lampu la kak ena kan, janji blh posing...cantek la kak ena gmbr2 tu, modelnyer pong santekkk..

mamaaerish : said...

napa x habaq nak pi?... leh kiter jumper kat sana... (",)

ala letak banyak2 pn x der halnyer la... eb suker jer tgk... ;p

Siti said...

amboii..sakan berposing yer...akan siti terjah gak suatu hari nanti kat tempat ni.

~~*Ummi AFD*~~ said...

Akak,

Muka tak nampak clear la... Tapi still maintain comel gitu...

Bila la sal ni nak dapat pergi ye...

sekamrrindu said...

salam....ukhwah,

gaya spt model yg pro..

Ietams said...

bestnye!
ade bakat la..

norhaizan said...

amboi kak ena, berposing sakan nampak...mama vogue gitu...cantik ar kak ena posing camtu..leh jadi model Majalah Wanita ni..hihihi..pemandangan dia pun cantik..kat mana eh

nieda said...

amboi, cantik view..meletops tu

~aSHa~ said...

arhhh jeles sungguh tgk gambo2 ni..terutama ttg body yu..huhh mencik mencik...cuba ena kongsi rahsia skit...

dah ada anak 2 ni kan...mcmane jaga badan tu...perut kempis...xpun share ttg cara berpantang...sbb org kata..nak jaga badan, time berpantang tu kena betul2 jaga...

Atan Athen said...

i-CITY dekat dgn umah atan athen...huhuhuh

eynda said...

Curlasttt gambar yg 1st tu... :-)

Adlina Husaini said...

ina p jugak..tapi tak turun pun sebab tak de parking huhuuhu..cantik kan tempat tu..sgt jeles tgk org bawak camera mahal2 tuh..cheq punya besa2 je..

鳳梨酥Blue said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社