Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 8 April 2010

Malu Maaaaa....


Salam..

Arini lewat sikit bersiaran.. 
td p blog walking, jumping , jogging...Ecececehhh..
Iz-AnN, pinjam ayat sat naaaa... heheheheh..

Tengah2 syok  menyinggah tu kan.. 
Sekali tersalah leave comment pulak.. hohoho..
Tak pepasal termalu sendiri.. kui kui kui
Yerla.. len kali abiskan dulu komen kat satu blog
baru terjah blog lain.. tp tamak sangat
sumer nak bukak.. sekali tersalah daaa.. 
Siyes malu seihhhhh.. 

Memula tu bace pasal blog baby yg kene dera( dah lupe kat maner bace tadi.. hoho..)
Pastu klik pasal adik Dzafri yg dah passed away (Al-Fatihah) tu
kat blog Iz-AnN(Memg sgt sedih sampai empangan (nanges) pecah tadi)
Kan dua2 tu berlainan cerita.. 
Adeihhhh.. 

Hah? kawan2 tak paham? x per.. wat2 paham jer la.. hohohoh..

14 Ulasan:

~~*Ummi AFD*~~ said...

Salam akak,

Tak pe, wat2 je macam tak dak apa2 yang berlaku...

salah komen takpa, jangan salah send sms... hehe

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

paham2..fiza pon cm akak..gelojoh nak komen merata sekaligus..

tp xpnh terslah lagi..mtk2 xkan tersalah la..hehehehe

ita cutevirus said...

huhuhuhuh...
takpe la ena... kite kan manusia.. tak lari dari membuat kesilapan.. hikhikhik... seb baik kedua²nyer cite sedey... kalo satu cite gumbira satu cite sedey cam ne tuh???

chugie said...

alahai.. camne leh salah komen ni?? banyak na buka windows blogger ek!

Siti said...

haha..siti pun pernah gak kena mcm ena, salah komen sebab byk sgt bukak blog sekaligus..nak cepatkan..

~Siti Hajar~ said...

jom kita kongsi malu tu ramai2...isyh! malu ni..hehehe

MRS. K said...

kena beli spek besau yang power banyak ni.. mihahaha

mamalieyna said...

hahaha..malu yg dikongsi bersama..spy kengkwn blogger yg lain tak alami maluu yg sama..hikhik..

ena, psl arwah adik tu kan..mmg sedih sgt,..leh leleh air mata baca semalam..huhu..Al-fatihah utk arwah!

nyway, ena..eina memahamimu.. hehe..malu seeehh..!

SiTi said...

HUhUhUU...SItI pAhAM KaK...tPi klO sItI MeMaNg MalU KaK...

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

moral of the story bace blog by blog ye kak ena..he..he..

Me said...

hehehe... biasa le tue silap2 komen... janji tinggalkan jejakkan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhaahahaha tue la..kan dah hahahahahahah

mamamiera said...

a'ah..
zai pon ade bace part yg mase izz-ann bwk dzafri kat spital..
sedih giler.. zai terbayang kan zai pulak kat tpt dia...
owh x mahu aku kehilangan heqal..
amoge dzafri tenang disyurga..

eynda said...

Sebijik perangai akak!! Ni tengah bukak 20 blog!! Tapi so far tak pernah tersalah bagi komen lagi la hehehe...