Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 22 April 2010

Jom Minum Petang!!

Salam..


Hehehe.. Ade lg n3 pada dal dah ponggg pukul 5.15 time nie.. huhu.. Mrmm.. tu la..camni la nasib org yg manja macam sy nie.. padan muka kan!.. malas sangat nak balik sendiri.. So, terima la seadanya kalo tetibe en. hubby kene balik lambat.. hua hua hua..


Tapi, ok gak, leh wat n3 & blogwalking kan!.. lalalala..


Kawan2 mesti ramai yang dah balik kan time nie.. tak pe la.. balik lek lok ye.. sat lagi sy menyusul pulak..heheh.. macam umah sebelah menyebelah pulak.. kui kui kui


Tetibe rase nak makan mende kat bawah nie la..

Apa nie ekk? hehe
Tu adalah keledek goreng ye kawan2.. sy memg suke kalau goreng keledek ke apa2 yg bergoreng & sedap di makan rangup2, sy memg suka goreng garing2.. Nampak mcm over cooked pun ader gak kan! hahah.. xceli en.hubby nye selera memg kene masak garing2.. kalu tak nanti dier tak mau makan. huhu.. Tapi keledek goreng ni peberet sy.. Best kan kalo time nie leh makan mcm nie..

8 Ulasan:

Nida said...

Tapi kalau menyusu anak jangan makan banyak sangat keledek ni.. takut anak kembung..hehe

mamamiera said...

eii makcik ena nih..
Zai dah nak totop dah blog.. skali terpandangkan bende 'goreng2an' ni terus x jd.. mmg sedap kan keledek ni potong kurus2 cam fun fries tu. pastu goreng ngan tepung.. mkn begitu je panas2.. perrggh mabeless ;p

Echa said...

keledek goreng... tak perasan sbb potong panjang panjang camtu kan.. salunya orang potong leper leper lebar gitu ... apa pun.. keledek sedap kan.. cicah gula..

Atan Athen said...

pastu teh o panas...pergh sedapnye...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg best bila di mkn time2 begini..hujan lebat skrg kat sini..
Lg sedap bila di mkn time masih panas2...

~Siti Hajar~ said...

hai kak ena... dah nak blk pun sempat tayang mkn lagikkk...sedapnyer nak kena g carik gak nih...

org lain dah sampai rmh tp sy masih di pej, jam dah menunjukkan pkl 7.30 pm...huuuaaaa...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita balik keja kul 6 la kak..hari2 pun balik kul 6..isnin-jumaat..sama jerk..masuk kul 9 balik kul 6..
cam sedap jerk keledek goreng garing2 akak tue...ish bila nak try nie nyek...akak bila nak masak???hhehhehehe

Redbloodsnow said...

OOO KELEDEK GORENG. INGATKAN JEJARI NUGGETS TD..HEHE