Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 18 April 2010

Jalan - Jalan Hujung Minggu

Salam...

Arini kawan2 ke mana ye!.. semalam ramai yg ke Gatsby Deodorant street fair tu.. Ada yg dah buat n3 pun.. sangat meriah kan!.. Tumpang happy utk mereka yang dapat pergi.. 

Kejap lagi nak ajak hubby keluar la.. Dah boring sangat rasenyer nie.. hehehe.. anak2 pun same.. bosan.. tu yg asyik merengek jer.. huhu..

Kalau dapat mandi manda kat sungai pun best juge kan!.. Nak pergi la.. dah contact SIL kat Semenyih, ajak dorang pegi sekali.. Yerla.. pergi ramai2 kan lebih seronok.. Apatah lagi sy ni punyer sebuah keluarga yg besar tapi mereka di kampung.. huhu.. rindu nye pada mereka.. Tak perla.. maner yg ada nie kite erat2kan la kan!.. Hidup kita pun tidak lama dan tak tahu sampai bile.. Selagi masih ada hayat di kamdung badan nie.. harus la sentiasa menjalinkan kemesraan semasa manusia.. Ececehhh.. macam melalut pulak.. heheh.. tapi itu betul kan!.. 

Ok la, nak siap2 kan apa yg patut utk di bawa ke sana.. masak simple2 aje la sbb nak cepa. Maklum la last minute planning kan!.. Susah kalau pergi lenggang kangkung denagn bawa anak2 kan!.. kangg nanti dorang lapar pulak lepas main air. Moga cuaca har ni baik sampai ke petang la ye.. 

Jom, kawan2.. kite ke sana.. ke mana? ehehehhe.. Nak ke Sungai Tekala saje.. Dekat je.. NAnti kite jumpe di next n3 ye!.. 

Daaaaaa...

9 Ulasan:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat bermandi manda..
Best ni panas2 cam ni bermandi manda.. :)

P/s : Ena..nnt amik TAG kat blog Lily ya.. :D

Ain said...

selamat berpiknic ena....

bestnyaaaaa.....

Adlina Husaini said...

wah ena, bestnya mandi manda..lama cheq tak p sungai ni..last p masa ngandung aisy 6 bulan..aduh sungguh lama..

nak kena p jugak neh..ajaq aisy sungai tu apa..

eh btw, bawak bekal apa ena?

MAMASYAZA said...

wow bestnya dpt mandi manda kat sungai camtu. dah lama gak akak tak bwk anak2 mandi manda camtu....masak sedap2 ckit tau, lepas mandi bukan aje budak2 yg kelaparan, mak n bapak budak pun sama..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lambat lak baca N3 nie..hehehhe kot x..leh kita bermandi mandian bersama2...hehehehhee...

Naura's Villa said...

bestnya..nak lak kalua siap bawak bekal n picnic kat sana..syok

IrFaN CoMeL said...

wahh...bestnya gi piknik..

azila said...

salam..sonoknya p mandi manda.kat kl ni tatau nak p mandi manda katner selain ulu yam..huhuh

☆ lieya latif ☆ said...

uih best tu gi sg tekala....lieya penah gi sekali jek...tapi tak berani naik atas2...ramai ckp monyet dah ganas2 yeak kat sane ena heeheheh

musim panas2 ni mmg syok berendam kat air terjun...nyaman jek kan