Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 10 April 2010

GIVEAWAY FROM DAMIA





Salam.. 
Time nie nak join giveaway dari ibu damia pulak.. hehehe.. harus la join kan memandangkan mood nak ber giveaway sedang mari..yeaahaaaa!!.. heheheh..
Nana or ibu Damia nie berbesar hati nak kasi giveaway nie bersempena kelahiran Dami apd 13 April nie.. Mrmm.. dah besar dah Damia ye! 
So, kawan2 yg belum join tu.. jom pakat join yeh!.. sbb Nana kater kalau ramai yg sudi join giveaway nie.. akan ader susulan giveaway pd bulan 5 akan datang.. Wahhh.. Moge Murah rezeki kalian se family ye!!  

Haaa! mcm maner? Nak JOIN? Klik SINI ye!

3 Ulasan:

Nana said...

ok tq join ek
good luck
mmg kompom akan ada lagi 1 giveaway bulan depan eehehe
sebab target kalau giveaway from damia ni ada 50 yang join mmg nk buat lagi GA
so skang dah 73 yg join

mamalieyna said...

wah join giveaway lagik! eina jugak tak mari2 semangat nak join giveaway, taktau la pasai pa..huhu..padahal lg sonang dr join contest kan..^_^

Nida said...

Mudah2an kita berdua menang..aminnn :)