Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 17 April 2010

Gatsby Deodorant Street Fair!!


Salam..

Dah pun tengahari kan!.

Arini.. hubby ada kat umah.. tp kami tak tahu nak kemana2 lagi.. Niat di hati nak join Gatsby Deodorant Street Fair.. sayangnya.. tak dapat nak pegi.. Sbb? anak2 nak tinggal kat maner kan!..Tak sampai hati pulak nak tinggalkan dekat umah pengasuh hari ni.. Yerla dorg  pun mesti nak bercuti juge kan!.. Jd tak boleh la nak pentingkan diri sendiri kerana kehendak sendiri dan pergi semata2 nak berseronok saje kan! Kalau nak bawak susah pulak.. sbb si adik belum sihat sepenuhnya.. masih batuk2 & dalam perhatian doktor lg sampai minggu depan.. huhu.. Owyh yer la sy belum cerita lg pasal si adik tu ye!.. nanti sy cerita lain kali ye!.. hehehe.. macam ramai je nak bace.. tak ramai yg berblogging arini kan.. sbb ari cuti & ramai yg join street fair tu..
Terpaksa la telan air liur saje.. glurppp glurppppp..

K..la.. jumpa lagi nanti..

Daaaaa... ^_^

8 Ulasan:

iz-AnN عبداللطيف said...

lor...tak p ke...saya ingat ena p...saya pun tak p...dok bertungkus lumus lunaskan keje2 umah ni...ni pun baru sudah fasa pertama...hehehe

adik tak sehat???kenapa na???

Ena said...

iz-Ann,

tu la.. planning sebenarnye nak p.. tp tak pe la.. x dakk rezeki lg la nampak nyer ..

si irfan tu kurang sihat sikit jer.. nanti ena cerita..

thanks ye iz-ann :)

umialya said...

x per le ena.. yg pntg anak.. kesian dier, time ni le dia berpeluang bersama kiter..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpa la kak..nanti adik dah sihat baru syiok skit nak g jalan2 kan...kita pun dok umah jerk nie...petang skit kang baru kuar...hari nie ada date teh tarik dengan blogger...heheheh nanti ada kesempatan kita lak date nyek..hehehhehe hapie holiday..

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Salam menyampuk..hehe..Kami pun ingat nak p tp si Qaira ni baru jek tdo..tak sampai hati plak...nnt buatnya mengamuk2 kat sana, kita gak yg susah...hehe.. len kali jek lah..

Exchange link jom.. sy dh add blog anda.. follow us too ya.. kwn2 yg lain pun boleh tukar2 link ngan sy ya... inform sy dan nnt sy akan link kan semula...Salam Ukhwah! :)

Ena said...

umialya,

betul tu.. time la dorg nak manja2 lebih ngan kite kan!. hehhe.. thanks ye!

Ena said...

purplelicious

betul3x... ehhehe
a'a kan.. nanti kite2 lah ghater2.. :P

Ena said...

Qaira,

salam kenal kenal kembali ye qaira.. thanks sudi follow ena ye.. jap g ena follow balik.. :P