Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 2 April 2010

Dah Mamam Ker?


Salam..

Rehat yg panjang kan arini!.. So yg kojer gomen tu p maner tu? Shopping? Bestnyerrr.. Mrmm.. x cam sy nie yg dok terperok kat ofis sajork.. hu3x.. Teringin gak nak kuar cuci mate sopin moping kat jln TAR ker, Masjid India ker.. JAkel ade sale kan!.. yerla dekat depan tu jer.. TAPI memikirkan cuaca yg amat la panas.. Dok ngadap tenet lagi best kan!.. Hik3x..

Mesti kawan2 semua pun dah kenyang kan!.. Alhamdulillah..
Tadi sy lunch dengan ikan bakar + Ulam2an + sayur2an.. Sedappp woooo.. hehhehehe





Hehehe.. gambo selingan jer nie.. sbb.. sy x lunch dengan menu yg nie pun tadikkk.. Picture nie ahad lepas punyer.. hahahhaha.. Jangan mare.. Time nie tingin nak makan nasi goreng ngan Sotong cam kat lam picture tu.. Sotong masak masam manis.. Mrmmm.. x ikut resepi pun.. ikut resepi & selera sendiri..Ho3x.. Biase la sotong tu peberet en. hubby & anak2.. Saje la nak enteprem ngan masakan sendiri.. ehehehhe..


Best kan klu dapat kunyah2 kopok petang2 camnie.. Peberet sy nie.. hari2 makan pun x per.. heheheh..Pun samer gak ngan picture nie.. ahad punyer minum petang!!.. So, petang nie.. rase nak makan nie jugak la.. B' jangan luper singgah kat warung makcik tu yeh balik nanti! hohoho.. Pesanan penaja la pulok!!

Note: Sy sebenarye tengah geram dengan seseorang nie.. Hu3x.. sabar ye ena!! Org camtu jgn layan!! wak Dekkkk Jer!!.. Pujuk ati sendiri la nie..Huhuhu..

13 Ulasan:

mamalieyna said...

pekena kopok lekor petang2 gini best gak..hehe..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

napa geram2 ni k.ena?hehe

teringin nak p jakel..last p masa jln2 sana cari brg nak kawen....uwaaaaaa.nk beli kain..susah nk p anak kecik..huhu

ita cutevirus said...

ena,
kalo la ita keje dekat² situ jugek, maunyer tiap jumaat ita redah jln TAR itu.... ita kat sini, kalo nak kuar je kene $$$$.. takpun kene bawak kete.. kalo jalan kaki jauuuuuhhhh dr shopping complex...

Ena said...

Mamalieyna,

tul tu.. heeh..

~Siti Hajar~ said...

kak ena,
intenet ofis hjr slow la hr ni, ni hjr comment xtgk gmbr...huhuhu...tp still comment jgk, haruss..

*bestkan keje kat KL nu, gomen plk tu, leh p shpg hr jumaat time keje, dkt Jln TAR, SOGO plk tu, hjr klu turun KL xlps peluang shpg ctu..huhuhu...apakan daya ku berada d utara...hikhikhik

Ena said...

Fiza,

tu la kan.. asyik geram ajekkk kan!.. makin bertambah2 la kedut kat muke nie.. hohoho..

Ena said...

Ita,

tu la ta.. dah dekat tp maleh la ta.. tersangat la panas nye.. dok jer la diam2 kat lam opis nie.. hu3x..

Ena said...

Alahai.. x per la.. hajar.. walaupun akak nie dok dekat c xgak jengah selalu ka situ..hu3x..

a'a sgt slow tenet arini.. same la kat sini pun hajar.. huhu..

Siti said...

geram ngan sapa Ena..jgn la geram ngan siti yer..huhu...

Sedap nya makan ikan bakar, siti suka ratah jer ikan cicah air asam..nyum2..

QuEeN Of 2 Heroes said...

SABOR kak....SABOR... :P
gambo tu kasi saya terliur nak gak...hehe :p

Nana said...

kita lunch ari jumahat same je mcm bese 1 jam je...mmg xkuar pun nk g mana?nk berak pun tak sempat muahahahah

me suya said...

slm ukhuwah~sedaknyerr kak ena... sunuk jek dptmkn gitu gaya..duk kt penang ssh kot layan bnde gni..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ha'ah kak...jakel tengah sales skrang...kita baru pegi ahad lepas beli langsir..heheheheh...wah bestnya klu opis kita dekat dengan jalan TAR tue kak..harus sogo ku terjah bila sales..hehehehhe