Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 3 April 2010

Blur pun blurrr laaa..


Salam..

Arini pun kami x ke mana2.. makenyer.. saje la nak mengadap tenet & wat n3 walaupun tahu ramai yg x ber blogging arini.. x per.. saje jer.. sbb anak2 ngah layan Upin & Ipin.. hehehhe.. en.Hubby pun dah kuar.. Mrmm urusan keje dier la.. Hubby ajak ikut dier tadi.. TAPI rase cam malas jer sbb dier p wat keje... So, Harus la gune peluang yg ade kan!.. ^_^


Actually, saje je nak tepek picture nie.. sbb susah tau nak snap gambo anak terune gelak camnie.. Dah tu si irfan bukannya suke tgk camera.. Sayangnya gamba nie cam blur pulak.. Huhuhu...Luper nak mintak hubby edit dulu picture nie.. :( Tak Per la.. Apa yg penting sy tetap nak tepek kat sini gak.. hehehhe..

17 Ulasan:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily tgk ok jer..X blurr sgt..

Jgn kan anak teruna..anak dara lily ni pon susah gak nk amik pic dia senyum.. :)

Ena said...

Lily,

Qis pun same yeh!.. mahal sangat senyuman dorang kan!.. huhuhu..

Nida said...

Nice picture... ditambah dengan lampu2 yang cantik tu + mama yg menimang anak tu pun cute... semuanya indah2 belaka

mamalieyna said...

hehe..ngadap lappy pun ok..cam eina ni dr pagi..haha..bowink2x..

eina pernh gk snap piccas camtu, tp blur la..almaklum camera murah...huhu..best dpt capture gmbar camtu, muka anak mmg happy sgt! ^_^

norhaizan said...

comel pic tu..nmpak kemesraan anak ngn mak..irfan gelak mesti sgt kuit ni..

Ena said...

KAk Nida,

cinonet kan omak si irfan tu.. hahaha..
Thanks ye kak..

Ena said...

MAmalieyna,

ciannyer.. nasib banik bukan selalu ye eina kene tinggal.. cam ena nie dah biase dah.. huhuhu..

tu la susah nak snap picture cam tu sbnarnyer...

Ena said...

Norhaizan,

harusla mesra2 nor.. hehehhe..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

aah susah tol tgk dia senyum..huhu

Nana said...

saya mmg bercuti dari mengepos entry2 time weken KECUALI ha..kecuali tu bagi beso hehe
kecuali entry pasal GA & contest hehe

-babyiman- said...

Ena.... bleh masuk contest... smpai 5 year ok lg... : )

chugie said...

eheheh...ena, x de lah blurr sgt pun. still leh nampak ni!

Ena said...

Fiza,

tu la pasal nye..

Ena said...

Nana,

tak pe la.. nan rajin join GA ngan Contest kan.. akak nie ikut mood.. hehhee.. nie kire mood ok la nie ade n3 camnie.. hehehe..

Ena said...

baby iman,

owyh.. boleh lagi ye.. nanti nak join la.. tp klu dah join nanti ena bg tau ye..
btw, thanks ye.. :)

Ena said...

~chugie~

^_^

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik la kak..suasana tue pun cantik sangat...