Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 28 April 2010

(^_^)


Salam...

Bertemu Kembali di Arena Maya.. heheh.. Macam dah lame tak bersiaran pulak..ngeh3x..
Alhamdulillah.. sy dah ok.. tak swing2 lagi.. Hope betul2 ok la kan.. Mrmm.. dah sarapan? ayat yg biasa akan ditaipkan bile bern3 di waktu pg.. kui kui kui.. Sy baru je lepas makan.. Arini makan berat sikit dari hari sblm2.. Hehehe..


Arini sy dah ok tapi si adik pula yg tak berapa sihat.. huhu.. Tp ok la tak teruk sangat.. baru deda deda..sy dah kasi makan ubat.. so, masih ok la kan.. harap2 tak melarat. Tu la kalau tak p klinik setipa minggu memg tak sah.. mesti kene pergi gak.. bergilir2.. heheh.. untung klinik tu kan!.. hoho..


Nak bg tau nie.. semalam meeting BKP dan kompem sy tak lagi berada di seat yg sy duduk nie.. sbb sy akan dapat seat & meja baru.. hahah.. Ye!.. sy akan bertukar tempat. Tidak lagi di atas.. tapi kene turun bawah pulak.. So, sy kene la mula2 berkemas apa yg patut.. Tapi sebelum tu kene settle kan dulu keje2 nie semua.. 


Yang tak best tu, walaupun telah betukar tempat tapi masih diarahkan membuat keje2 yg sama.. Mrmm.. bile la nak berkembang paler nie.. balik2 mende yg same jekk.. hoho.. 


K la.. dah mula la tu nak bebel.. so, sy stop dulu dengan menu yg sy bekpes tadi.. 

Nasi Kerabu


24 Ulasan:

suamihanyisterizuki said...

hahha menaikkan nafsu di pagi hari nih...adoiiii

Me said...

wow... sedapnya b'fast.. tetiba lapar balik walaupun dh b'fast nasi lemak.. BKP tue apa ena? tukar tempat bererti naik pangkat??

mamaaerish : said...

wah.... cedapnyer.... ;p

Ieda Al-Habsyi said...

perghhh!! nasi kerabu tuu..kalo laki aku tgk mesti terliur makanan peberet dia, hehehhe!!! :)

~Siti Hajar~ said...

sedapnyer bekpes kak ena, mcm lunch punya je...hehehe..

nak sikit blh? oppsss...sy puasa hr ni..hehehe...puasa ganti..

iz-AnN عبداللطيف said...

selamat kembalik ena

Mari Belajar?

Izan Ishak said...

selamat bersiaran kembali ena...
alololo...adik pulak dah deda2 ye...cian dia..

SiTi said...

waH Akk PaGi2 DaH MaKaN NaSi...

K.eNa..NNtI jAwaB taG sIti Ye
http://zuarcity.blogspot.com/2010/04/tag-kasut-pebret.html

Siti said...

mak aii..bulat mata siti tgk nasi kerabu ena tu...adoii la..

syida said...

teruja tgk nasi kerabu tu....

zue @ annaleeya said...

wah samelah kita ena... akak pon bekpes dgn nasi kerabu gak... peberet akak tuh dik oiii....

ainazliena said...

sedapnyer nasi kerabu..payah nk cari pagi2 kt pasir gudang ni...ptg2 klu nk makan..pasar malam bru ada..

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

sdpnye nsi kerabu tu.dh lama x mkn..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

oooberubah meja je..keje same eh? adui if sy pon boring..nak gakla keje2 yg baru kan..

multitasking kate omputeh..ehhehe

ape2 pon..okla tu mek na dah tak ting tong..ingatkan pegnent..ngeeee....
;))

Redbloodsnow said...

WHOAAAA..PEPAGI DH MAKAN NASIK EA. Z PAGI TD NELAN MAGGIE JE TAW..SOBOBSOBSOB

hajarus said...

selamat berpindah ke tempat duduk yang baru k.ena...

mak ai kak sedapnyer menu akak tu.... dah lame x makan nasi kerabu...

lieya_latif said...

amboi2...meriah bekpes ko ena.....tgk ayam tu yg meleleh tu...

oo kene pindah tempat ke...syok gak tu, tapi tang buat keje same tu yg tak syok tu hik hik hik....kalo dpt tukar angin syok tuh...

Mama.Cira said...

lama x jenguk ena..
jenguk jer dapat nasik kerabu.. hehehe...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nasib dh mkn tghari td..Klu x...sure lapar tgk nasi kerabu tu.. :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Adeh, lapo lak tengok gambar ni...

Tu la kan, kalau rotate tu dapat la merasa kerja lain. baru lah tambah pengetahuan. ni balik2 dok buat kerja yg sama je, rasa jumud jugak... hehe

Sal pulak yg dok pening2 lalat nih... Agaknya ganti akak pulak kot... hehe

~aSHa~ said...

semoga sihat2....leh makan mcm2 lagi...

Mama Hanim said...

ayakk.. lapaq woo tgk menu best cmtu..

chugie said...

amboi.. bekpes, bukan main lg ek.. nampak sedap lah na!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bekpest bestnya...